Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metal Warrior - 3D model çalışmam

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3Ds max , Zbrush ve photoshop kullanarak yaptığım ; Fantastik bir dünyaya ait metal zırhlı savaşçı çalışmam. :tongueout: İlginize şimdiden teşekkürler.

sonjpg.jpg

wireframe2.jpg

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Bir sürü ayrıntı var çok güzelleştirmiş çalışmanı,
sadece içindeki insan basit olmuş.

Yorumunuz için teşekkür ederim vucuda texture hazırlamaya üşendim ondan böyle oldu :smile:

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tarz çalışmalarda zbrush ile yontmak harbi el beceresi istiyor ... 3d modelleme konusunda naçizane tavsiyem detaylı çalışmalar da üşengeç olmayın ...

texture konusuna gelince, zpotlight kullanmayı düşündünüz mü hiç ? gerçek insan fotoğrafları ile boyamak (ps'de işin içine girince tadından yenmez) daha iyi ve kaliteli sonuçlar veriyor ...

örneğin zpotlight ile yaptığım bir çalışmayı aşağıda sizin için örnek vereyim ...

bence harika bir çalışma, sadece biraz daha üstünde durulması gerekiyor ...

Uploaded with ImageShack.us

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tarz çalışmalarda zbrush ile yontmak harbi el beceresi istiyor ... 3d modelleme konusunda naçizane tavsiyem detaylı çalışmalar da üşengeç olmayın ...

texture konusuna gelince, zpotlight kullanmayı düşündünüz mü hiç ? gerçek insan fotoğrafları ile boyamak (ps'de işin içine girince tadından yenmez) daha iyi ve kaliteli sonuçlar veriyor ...

örneğin zpotlight ile yaptığım bir çalışmayı aşağıda sizin için örnek vereyim ...

bence harika bir çalışma, sadece biraz daha üstünde durulması gerekiyor ...

Yorumunuz için teşekkür ederim zpotlight kullanıyorum zaten ama bu çalışmamı uzun zaman önce modellemiştim bitirmeden bırakdım geçen gün bi gayretle kaplayıp render aldım acele etmek istemezdim ama işlerim yoğun o yüzden bitirdim kulturdum ama benim içime sindi doğrusu. :smile:

MysticArt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu 3d modellemeye çok meraklıyım fakat bi kavrayamadım ps ve ai bilgim profesyonel okul gereği sanırım 3d maxı çözmek gerek elinize sağlk

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
çizim oldukça emek sabır vs. dolu
eline sağlık
ancak 3D hissiyatını sadece wireframe olduğunda anladım
perspektif bir görüntüsünü de koyarsanız sevinirim
eline sağlık

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizim oldukça emek sabır vs. dolu
eline sağlık
ancak 3D hissiyatını sadece wireframe olduğunda anladım
perspektif bir görüntüsünü de koyarsanız sevinirim
eline sağlık

Teşekkür ederim. :smile: Ps de fazla oynayınca 3d hissi biraz kayboldu sanırım müsait bi zamanımda perspektif den bi render eklemeye çalışırım. :smile: