Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metin akıtma ile resim akıtma ?

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

InDesing'de Metin ile resim'in de birlikte kaymasını istiyorum.

Kop/Yap ile metin arasına yapıştırıyorum birlikte akıyor ancak sayfa serbest çalışma. Yani resimlerle özgün çalışıyorum.

Grub yapacağım ama ileride araya yazı girebilir ne yapmam farklı bir yönetimi var mı ?

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

InDesing'de Metin ile resim'in de birlikte kaymasını istiyorum.

Kop/Yap ile metin arasına yapıştırıyorum birlikte akıyor ancak sayfa serbest çalışma. Yani resimlerle özgün çalışıyorum.

Grub yapacağım ama ileride araya yazı girebilir ne yapmam farklı bir yönetimi var mı ?

Resmi copyalayın ve metin alanının içine yapıştırın artık metine dahil olduğu için istediği kadar kayma olsun veya metin eklensin/çıksın ait olduğu yazıya göre resimde metinle birlikte kayacaktır.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
O özelliği biliyorum ancak metin alanın dışına da resim eklemem lazım aynı konunun resimi diyelim. O kaymıyor.

O zaman indesignda Object>Anchored Object özelliğini kullanacaksınız. Bu özellikle resminizi (veya metin alanıda olabilir) mevcut metin alanının içinde veya dışında istediğiniz yerine konumlayabilir ve metinlerle beraber akmasını sağlayabilirsiniz.

halilaydin_46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.halilaydin.net.tr
Kitabım mahalle mahalle idi. Tek tek forma gibi mahalle oluşturuyorum. İçinde istediğim düzenlemeyi yaptıktan sonra kitap'a alacağım.

Yardımlarınız için teşekkürler.