Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metrobüs afişleri

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne zamadır kafama takılıyor, gördükçe çıldırıyorum. Şu metrobüs afişleri sizinde dikkatinizi çektimi. Ufak bir otomobil var metrobüs yolunda. Hey gözünü sevdiğim kendisine grafikerim diyen operatör, insan onu stampayla temizlemezmi, bu kadarmı ayağa düştü bu iş, bu kadarmı işinize saygınız yok. O metrobus yoluna hiç bir aracın hatta ambulansın bile girmesinin yasak olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile bilirken bu operatör kardeşim bunu gözden kaçırmış. Hadi o gözden kaçırmış hiçmi kontrol eden yok.
Bunları görüp çıldıran tek benmiyim, yoksa aynı dertten muzdarip başka arkadaşlarda varmı çok merak ediyorum doğrusu....:emo1:

Benzer konular

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anadolu yakasında olduum için kaçırdığım çalışşma die adlandıriim ben.Dolayısıyla yorum yok.Bi resim falan koysan ii olur bizde görmüş oluruz.

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Valla bir broşur vardı. Bulabilirsem tarayıp koyarım yok olmadı duraklardan birinden resim çekip koyarım.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
anlamadım tam olarak konuyu neyse resim verince anlarız.

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne zamadır kafama takılıyor, gördükçe çıldırıyorum. Şu metrobüs afişleri sizinde dikkatinizi çektimi. Ufak bir otomobil var metrobüs yolunda. Hey gözünü sevdiğim kendisine grafikerim diyen operatör, insan onu stampayla temizlemezmi, bu kadarmı ayağa düştü bu iş, bu kadarmı işinize saygınız yok. O metrobus yoluna hiç bir aracın hatta ambulansın bile girmesinin yasak olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile bilirken bu operatör kardeşim bunu gözden kaçırmış. Hadi o gözden kaçırmış hiçmi kontrol eden yok.
Bunları görüp çıldıran tek benmiyim, yoksa aynı dertten muzdarip başka arkadaşlarda varmı çok merak ediyorum doğrusu....:emo1:

valla ben senin soyledigin seye katılıyorum birde akbilli bi el varya boyle yırtık dondan fırlar gibi fırlıyor bende ona sinir oldum....

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya şu tayyibin afişi var ona ne demeli elini kalbinin üstüne koymuş selam veriyor.
Ayna yapmışlar afişi adamın el gitmiş sağa hahahahahah

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende calısmayı hıc gormedım resmı koyunca goruruz artık .
ozaman beraber çıldırırız

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tayyibin afişini bulabiliceğimi sanmıyorumda metrobus afişinin resmini çekeceğim söz

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben birazdan binecem binerken cekerim aksama kalmaz buraya koyarım :)

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben birazdan binecem binerken cekerim aksama kalmaz buraya koyarım :)

Var ya süpersin sen ben cekebiliyorum ama bilg. aktaramıyordum kablom yok. Digital makina soruyordum arkadaşlara varmı diye...

Ancak p.tesi bakabilirim, çünkü yeni taşındık evde net yok

Bu arada hangi duraktan bineceksin

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Ya şu tayyibin afişi var ona ne demeli elini kalbinin üstüne koymuş selam veriyor.
Ayna yapmışlar afişi adamın el gitmiş sağa hahahahahah

Tayyibin afişini bulabiliceğimi sanmıyorumda metrobus afişinin resmini çekeceğim söz

Arkadaşım Sayın Başbakanımız hakkında kamuya açık bir alanda bu şekilde hitap tabirleriniz yanlış.
Daha dikkatli olun lütfen!

Son düzenleme:

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım Sayın Başkbakanımız hakkında kamuya açık bir alanda bu şekilde hitap tabirleriniz yanlış.
Daha dikkatli olun lütfen!

:D:D Walla ya sanki babasının oğlu Tayyip aşşa Tayyip yukarı siyasetten nefret eden biri olarak kullandığınız hitapları bende beğenmedim...

Esoalp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pardon arkadaşlar
editliyorım

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan...

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu metrbus duraklarındaki afişlerden mi bahsediyorsun