Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mevsim Baharat ambalaj tasarımı

cenkall

🌱Yeni Üye🌱
ornek1.jpg
Bu yaptıgım tasarımda yorumlarınızı eksiklerim varsa eger yazılı olarak anlatımlarınızı bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

cenkall

🌱Yeni Üye🌱
ortaya karısık onemli degil resim degisecek urune gore kofte, sucuk, tavuk v.s mangal olanı bu yani karısık sadece fikrinizi söyleyin lutfen...

cenkall

🌱Yeni Üye🌱
Peki nasıl birsey yapabilirim fikrinizi alabillirmiyim... :)

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mavi değilde yeşilin tonlarıyla olsa nasıl olurdu acaba ? Denedin mi

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Üstad öncelikle belirtmeden gecemiyeceğim Hangi baskı Tekniğine göre basılacak ambalaj Rotogravür mü.?? Flexo M mu..? bu baskı teniklerinden biri basıcaksa işin zor biraz...!

şöyle Bir kere Fotoğraf, kare olarak dağınık ve toparlayıcı bir görsel değil barahat ambalajanı akılda kalıcı ve renk balansını uyumlu olmasını tecih edilebilirdi Özellike marka tasarımının etkileyeci olmadığını daha büyük ve daha sade tam tonlardan tasarlanması daha iyi olur diye düşünüyoorum tabi baskı açısından da sorun çıkmayacağını belirtmek isteim bu şelikde hazırlarsan, zemin deki fonu Koyu Yeşil degradeden açık yeşil degradeye yönlendirsen çok şık duraçağını hatırlatmak isterim. Mavi ton ve vermiş olduğunuz efekt olmamış gözü yoruyoor :(

Vede en önemlisi bu işin Fotosel ve Bobin enlerini yani bıcak çizimlerinde gösterirsen daha iiyi yorumlar yapılabilir

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Designer 35 kardeşime katılıyorum bende konuyla ilgili pm attım bilginize. Saygılar.