Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mimaki JV3 160sp makineyi posterprint 12 ile kullanıyorduk

ozgur0001

🌱Yeni Üye🌱
Mimaki JV3 160sp makineyi posterprint 12 ile kullanıyorduk. Dosyayı mimakiye bazen gönderiyor basyıyor bazen göndermiyor ve rip programını kapatıyor. bir türlü çözemedim, rasgele bir şekilde oluyor. Photoprint ile baskı yapabiliyorum ama oradada renkleri posterdeki gibi canlı alamıyorum

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mimaki 250 SP Kullanıyorum,
CorelDraw dan print seçeneğinden gönderiyorum,
büyük mb dosyalar sorun oluyor, yarı yarıya düşürüp boyutunu,
baskıda büyütüyorum mecburen.

Kolay gelsin...

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Mimaki JV3 160sp makineyi posterprint 12 ile kullanıyorduk. Dosyayı mimakiye bazen gönderiyor basyıyor bazen göndermiyor ve rip programını kapatıyor. bir türlü çözemedim, rasgele bir şekilde oluyor. Photoprint ile baskı yapabiliyorum ama oradada renkleri posterdeki gibi canlı alamıyorum

sai programının kuruldugu alanda ya da kurdugun cd de profıles/icc klasorune gırdıgınde orada makıne modellerını goreceksın. Oradan JV3ü bulacaksın. içerisinde .icc olması lazım. o iccleri programda import etmelisin. Her birini baskı alarak dene. Çıktılara kendin bakıp hangi iccnin uygun olduguna karar ver. Bu klasorde kendı makınenı bulmazsan psterprint klasorunde profiles/icc yada direk icc vardır. Onlarıda şmport edebilirsin. İmport etmesini biliyorsundur umarım. Yoksa onuda tarıf etmemı ıstermısın?

pprinti başka bir pcde kurup deneme yaptınız mı? Temp dolmus olabılır virüs yavaşlatıyor olabilir.