Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mimaki jv33 160 almayı düşünüyorum

knososs

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar mimaki almak istiyorum kalite olarak diğer makinalardan iyi diye duydum makina yaklaşık 20 bin euro + kdv bu para bu makine için değermi boya maliyetleri düşük diyorlar ama sizlerin bilgisine ihtiyacım var epson kafa nasıl hiç bilgim yok teşekkür ederim şimdiden

Benzer konular

knososs

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar makinayı alacağım yer diyorki epson kafa ayrı ayrı kafaların hepsi bir tek kafa üzerinde toplanmış yeni bir sistem ve m,boya maliyeti 0.80 dolar bilgisi olan var sa yazarsa çok sevinirim yada başka bu şekilde kaliteli bi makina önercek roland larda kaliteli ama boya maliyeti çok yüksek troyjet 2.50 spectra kafa nasıl sizce

knososs

🌱Yeni Üye🌱
arkdaşlar kimse kullanmıyormu bu makinayı boya maliyeti yüksekmi

dijitALL

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 2008 de aldım makineyi. Bir alt modeline iş bastırtıyordum. Makine güzel, orjinal boya maliyeti çok yüksek. Ya zenginlere iş basıcan yada müşteri portfölyen kaliteli olacak. Ama boya için alternatifler var. Araştırdıktan sonra idare edecek yöntemler bulunuyor.

eeeo

🌱Yeni Üye🌱
bir yıldır mimaki cjv30 160 bas-kes kullanıyorum.çok memnunum.baskı maliyeti hp ve roland a kıyasla çok düşük.orjinal kartuşla baskı kalitesi mükemmel fakat baskı hızı biraz düşük.dökme kartuşla hız fazlalaşıyor.baskı kalitesi canlı fakat orjinal kartuş gibi değil.
Fakat benim üretimim daha çok dış mekan ve kampanya ürünlerine yönelik olduğu için işimi fazlasıyla görüyor.

bahadiraytekin

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar mimaki cjv30 veya roland 76lık baskes almayı düşünüyorum mimaki cjv serisindeki beyaz boyanın var fakat rolandda yok beyaz boyanın renkleri canlı tutmasından başka faydası nedir. Mesela sadece beyaz boya kullanabiliyormu transfer kağıdı ile siyah renk üzerine beyaz basabiliyormuyuz. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

canx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm ben yenii makina aldım pehanton 181 ULA dx5 kafa kullanıyor bu makina süper baskı yapiyor koku yok boya sankii hiç kullanmıyor ben cok memnunum size tavsiye ederim.

mimaki uzman

🌱Yeni Üye🌱
Herkese selamlar.
Mimaki hakkında tüm konularla ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olabilirim..

eburnaz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.exearth.com
Mimaki bilgisi

Merhaba ,

Su anda 3 tane Epson Stylus Pro 4950 kullanmaktayim ancak son zamanlarda ozellikle cizgi cikarma gibi baski kalitesinde problemler yasiyorum ve tavsiye userine ozellikle Mimaki JV-33 uzerinde yogunlastim.

Surat olarak daha hizli ve teknoloji olarak daha iyi bir printer oldugunu farkindayim ama anahtar ozellikler olarak , boya tuketimi, baski kalitesi ve su anda akla gelmeyen ama karsilasilabilecek genel problemler konusunda ne tur bilgi verebilirsiniz.

Bana bu konuda verebileceginiz her turlu bilgiye acigim. Eger tecrubeniz ve bilginiz varsa fiyatlar , satis noktalari kontaklari konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Iyi günler bizde 1 tane xaar 126 50 pl. 160 cm inifiniti 4 kafa baskı makinası var makina 5 yıllıktır kafaları değiştirdim çok çok iyi durumdadır makina 4 aydır sadece 1 sefer kesme yaptı onunda sebebini bulup halletik 250 alacağım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa fiyat 9.000 tldir pazarlık yoktur sıfırbeşyüzkırkdört ikiyüzelli iki yirmi sekizseksensekiz hüseyin turan