Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

harunk46

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.harunkarabulut.com
herkese meraba forumda ilk konum
mimarlık öğrencisiyim. Dalgıç Okulu projem için hazırladığım konsept paftam. Pafta gerçek boyutu 70*100 cm
yorumlarınızı bekliyorum

konseptpaftasdikeyiu4.jpg

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
aslında çalışma paşarılı ama ne yalan söliyim bu afişten bunun ne olduğunu anlayamadım nedir bir proje sanırım yada küçük gördüğüm için olabilir
dediğim gibi ben o konaklama restorant diye gösterdiklerini boru psofili zannettim benim gibi cahiller anlamaz ama bunları

harunk46

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.harunkarabulut.com
aslında çalışma paşarılı ama ne yalan söliyim bu afişten bunun ne olduğunu anlayamadım nedir bir proje sanırım yada küçük gördüğüm için olabilir
dediğim gibi ben o konaklama restorant diye gösterdiklerini boru psofili zannettim benim gibi cahiller anlamaz ama bunları

:>estagfrllah
bir mimari projenin teknik anlatımı. proje jürisinde hocalara projemi anlatmak için tasarladım projenin iç ve dış perspektiflerinden oluşuyor. yorum yapmanız bile yetti benim için

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
sanırım biraz daha büyük gördüğümde ne olduğunu anlıyacam ellerine sağlık dikkatli bakınca anlaşılıyo

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fotoları biraz daha toparlasan sanırım daha hoş duracak.Ebatlar ve yerleri farklı olduğu için karmaşık gibi geldi gözüme...eline sağlık

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani şimdi mimari proje nin nasıl olduğu açısından bakarsanben birley diyemem.. afiş olarak bakarsak sanırm zaten hocalara verdiği mesaj bu afişin yerinde bi çalışma olduğunu gösteriyor.ama bizim gib bu projeye dışardan bakan biri için açıkçası yerleşim bayaa bi kafa karıştırıcı :) boru profili eleştirisine katılıyorum ). yani olurda bu projenin hocalar dışında bi sunumu yapacak olursan bu mizanpaj pek etkili olmaz..

zevkine ve emeğine sağlık..okuldada başarılar