Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Minibüsle yaya üst geçidinden geçti :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım Türkiye' mden haberler.... :p

Rize’de 36 yaşındaki İsmail Güngör, kullandığı minibüsle yaya üst geçidinden yolun karşısına geçti.MOBESE kameralarına yakalanan ve 189 lira ceza kesilen İsmail Güngör’ün aracında da sürtünmeler nedeniyle de 2 bin liralık hasar oluştu. Güngör, “Çok istiyordum, onu da gerçekleştirdim” dedi.
Fıkra gibi olay dün saat 23.00 sıralarında yaşandı. İsmail Güngör, bir arkadaşıyla birlikte 53 AN 660 plakalı 2009 model minibüsüyle sahilde gezintiye çıktı. Güngör, kullandığı araçla bir ayağı sahilde, diğeri ayağı ise Menderes Bulvarı MOBESE merkezi önünde bulunan ve yayaların kolay kullanımını sağlamak için basamak yerine düz rampa şeklinde yapılan üst geçidin önüne geldi. Minibüsle önce kaldırıma çıkan Güngör, ardından da yaya üst geçidine tırmanıp karşı taraftaki kaldırıma indi ve karayoluna geçerek yoluna devam etti. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları altında gerçekleşen olay MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Trafik ekipleri, bir süre kovaladıktan sonra durdurdukları sürücü İsmail Güngör’e trafiği tehlikeye düşürmek ve trafik görevlilerinin ‘dur’ ikazına uymamaktan toplam 189 lira trafik cezası kesti. Güngör’ün aracında üst geçitten geçerken sürtünmeden dolayı yaklaşık 2 bin liralık da hasar oluştuğu belirtildi.

‘BİR DE ARABAYLA GEÇEYİM DEDİM’

İsmail Güngör, yaya olarak geçtiği üst geçitten bir de arabayla da geçmek istediğini belirterek şunları söyledi:
“Belediye Başkanımız Halil Bakırcı yayalara bir üst geçit yaptı. Biraz geniş olmuş. Bir gün buradan yaya geçtim. Sonra ‘bir de arabayla geçeyim’ dedim. Arkadaşımla birlikte dün akşam geçtik. Cahillikten mi yoksa arkadaşların fikirlerinden mi kaynaklandı bilemiyorum. Bir kere yaptık. Ne yapalım? Çok istiyordum, onu da gerçekleştirdim.”
Üst geçitten geçerken aracın dönüşte zorlandığını anlatan Güngör, “Biraz zor oldu. Uğraştık ama arabanın da sağını solunu çizdik. Bu hasarlar önemli değil. Bizim kaporta üzerine işyerimiz var. Trafik ekipleri 189 lira ceza kesti. Arabada da 2 bin lira zarar var” dedi.

araba.png

yol.png

BENZER OLAY 2006'DA YAŞANDI

Rize’de benzer bir olay 25 Kasım 2006 tarihinde yaşandı. Fener Mahallesi’nde polis lojmanları önündeki üst geçidin güney tarafı mahalle yolu ile aynı seviyede bulunduğu için, 53 EC 984 plakalı otomobil üst geçide buradan girerek ön tarafa kadar ilerlemiş, bir süre geçitte kalan otomobil, sahil yolu inşaatında çalışanların uyarısının ardından geri manevra yaparak üst geçitten çıkmıştı. 25 yaşlarında olduğu belirtilen otomobil sürücüsünün, yanındaki kız arkadaşıyla birlikte üst geçit üzerinden güneşin batışını izlemek istediği anlaşılmıştı. Trafik ekipleri o tarihte sürücüye, ‘trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamaktan’ 49 YTL para cezası kesmişti.

:D :D :D

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Harbi Yuh Ya :D Bu Milklet Aşmış Kendini i:D
Haber İçin Tşk. Esra Ellerine SAğlık :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üstgeçitten geçen sığırların fotoğrafına benziyor. O fotoğrafta insanlar otoyoldan geçiyordu
Teşekkür ederim paylaşımın için kardeşim...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ne saçma bir istek yahu yaya olarak geçtiğim üst geçitten birde arabamla geçeyim....

Biz aşağıdan geçiyormuyuz sizin otoban olarak kullandığınız yoldaa arabamızla geçip dur birde yaya olarak geçelim diyormuyuz olmaz olmaz böyle olmaz :p

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harbi Yuh Ya :D Bu Milklet Aşmış Kendini i:D
Haber İçin Tşk. Esra Ellerine SAğlık :)

Rica ederim :D
Ben çok güldüm valla paylaşmadan edemedim :p

Üstgeçitten geçen sığırların fotoğrafına benziyor. O fotoğrafta insanlar otoyoldan geçiyordu
Teşekkür ederim paylaşımın için kardeşim...

Rica ederim; dediğiniz foto dün gibi aklımda :D

Bu ne saçma bir istek yahu yaya olarak geçtiğim üst geçitten birde arabamla geçeyim....

Biz aşağıdan geçiyormuyuz sizin otoban olarak kullandığınız yoldaa arabamızla geçip dur birde yaya olarak geçelim diyormuyuz olmaz olmaz böyle olmaz :p

Ne yapsın canım; canı istemiş geçmiş adam Allah Allah :D

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
insannın bir an oturup hülmesi hatta kahkaha atması geliyor ama bence oturup iyice bi düşünmeliyizz ne olacak bizim bu halimiz diye yaa.
ama biz Türkiye'de hep tesadüfler üzerine yaşıyoruz bence buda gayet normal..
ama yinede çok güzel bi olayı bizimle paylaştığın için teşekkürler..:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
insannın bir an oturup hülmesi hatta kahkaha atması geliyor ama bence oturup iyice bi düşünmeliyizz ne olacak bizim bu halimiz diye yaa.
ama biz Türkiye'de hep tesadüfler üzerine yaşıyoruz bence buda gayet normal..
ama yinede çok güzel bi olayı bizimle paylaştığın için teşekkürler..:)

Rica ederim :wink:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Haberin devamı kaçırmayın :D

Arkadaşlar belediye oraya çözüm diye direk dikmiş yaaa :D :D :D

dikkatle bakın :p

adszmbl.png

RİZE’de, minibüsle yaya üst geçidinden geçilmesi belediyeyi harekete geçirdi. Rize Belediyesi, üzerinden minibüsle geçilen üst geçidinin her iki tarafına demir çubuk yerleştirdi.

Belediye ekipleri, üst geçidin hem sahil tarafındaki, hem de Menderes Bulvarı yönündeki girişlerine, araçların geçişine engel olmak için demir çubuk kaynattı. Demir çubukların geçidin tam ortasına konulduğu, böylece engelli araçlarının geçişine engel olunmayacağı belirtildi.

Fıkra gibi olay Rize’de iki gün önce yaşandı. 36 yaşındaki İsmail Güngör, 53 AN 660 plakalı minibüsüyle, bir ayağı sahilde, diğeri ayağı ise Menderes Bulvarı Mobese Merkezi önünde bulunan, engellilerin de kolay kullanımını sağlamak için basamaksız olarak inşa edilen üst geçitten yolun karşısına geçmiş, olay Mobese kameralarınca da kaydedilmişti

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:D Hay allahım yarabbim. Bu şoförleri anlamak mümkün değil. O kadar yol var. :D Bir bayan bunu asla yapmaz. :p Yani sanmıyorum. Şahsen yapmam en azından bir bayan olarak. :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:D Hay allahım yarabbim. Bu şoförleri anlamak mümkün değil. O kadar yol var. :D Bir bayan bunu asla yapmaz. :p Yani sanmıyorum. Şahsen yapmam en azından bir bayan olarak. :D

Bencede :D

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu adam geçen ahfta beyaza telefonla bağlanmışti.. Siz birde ordaki muhabbeti dinleyin.. Tam koparsınız.. Amcam öyle bir costu ki.. Telefonda beyaz'a bile sıra gelmedi.. :))

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu adam geçen ahfta beyaza telefonla bağlanmışti.. Siz birde ordaki muhabbeti dinleyin.. Tam koparsınız.. Amcam öyle bir costu ki.. Telefonda beyaz'a bile sıra gelmedi.. :))

Valla mı :D
Ya çok teşekkür ediyorum bu güzel eklentin için :)
Zahmet olmazsa; videosunuda bulsan eklesen buraya :D
Mutlaka vardır youtube ta :p
Bekliyoruz...:wink:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
ara sıra değişiklik yapmak lazım :D

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Beyaz Show olmuş size; Rizeli İsmail şhow :D :D :D
Ya ben bunu nasıl kaçırmışım yaa :D :D :D
Bir kaç haftadır izlemeymiyordum beyaz ı :D :D :D
adam beyazı bile konuşturmamış yaaa
Muhteşem yaaa :D :D :D
Deryacım çok teşekkür ediyorum harikasın yaaa :p
Mazot azmış; uzaktan dolaşmayayım; üst geçitten geçeyim dedim diyor yaaaa :D :D :D :D