Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışma hakkında biraz bilgi olsaydı iyi olurdu aslında.. hangi brushları kullandınız?yöntemi, tekniği, efekt kullandınız mı vs.. emeğinize sağlık, yalnız koldaki ve giysideki ayrıntı ve gölgelemeye verdiğiniz özeni yüzde ve alın bölgesinde göstermemişsiniz..derinlik kaybolmuş o yüzden surat da.. iyi çalışmalar..
Tablet kullanarak photoshopta çalıştım,efekt yada farklı bir brush kullanmadım.Yüz deki probleme gelince,yüz yaparken çok çekinerek bozmaktan korkarak yaptığım için çok fazla dokunamıyorum,yüzün formu konusunda kendini biraz daha geliştirmem gerek.Teşekkür ederim yorumunuz için.
Canım karpuzda baya bi problem olmuş sende farkındasındır. Saçlarda biraz problemli. Onları düzeltirsen çok daha güzel olucağına eminim eline sağlık canım....
çalışma hakkında biraz bilgi olsaydı iyi olurdu aslında.. hangi brushları kullandınız?yöntemi, tekniği, efekt kullandınız mı vs.. emeğinize sağlık, yalnız koldaki ve giysideki ayrıntı ve gölgelemeye verdiğiniz özeni yüzde ve alın bölgesinde göstermemişsiniz..derinlik kaybolmuş o yüzden surat da.. iyi çalışmalar..
serhangenc arkadaşımıza katılıyorum.. Yüz bölgesindeki derinlik yok denecek kadar az. Sanki alnı yok gibi.. Saçlarda ufak hatalar var özellikle alın bölgesinde. bu nüanslar düzeltildiği takdirde iyi bir ilustrasyon olacağından eminim emeğinize sağlık..
Canım karpuzda baya bi problem olmuş sende farkındasındır. Saçlarda biraz problemli. Onları düzeltirsen çok daha güzel olucağına eminim eline sağlık canım....
Saçlar biraz daha ilgi istiyor haklısın canım,ama karpuzun öyle olmasını istedim,yağlıboya gibi.Göze hoş görünmemiş olabilir haklısın,böyle deniyim dedim.Teşekkür ederim canım
serhangenc arkadaşımıza katılıyorum.. Yüz bölgesindeki derinlik yok denecek kadar az. Sanki alnı yok gibi.. Saçlarda ufak hatalar var özellikle alın bölgesinde. bu nüanslar düzeltildiği takdirde iyi bir ilustrasyon olacağından eminim emeğinize sağlık..
Teşekkürler,yukarda da bahsettiğim gibi yüz çiziminde ki formu tam olarak oluşturamamaktan çekindiğim için genel olarak çizimlerimde bu var.Düzeltmeye çalışıyorum zamanla inşallah.
yağlı boya tablo gibi durmuş kaşlar ve gözlerin arası biraz fazla açık yüzde biraz daha özenli çalışırsan daha güzel çalışmalar çıkarırsın illüstratörü denemelin bu tür çalışmalarda korkma öcü değildir ilüstratör
yağlı boya tablo gibi durmuş kaşlar ve gözlerin arası biraz fazla açık yüzde biraz daha özenli çalışırsan daha güzel çalışmalar çıkarırsın illüstratörü denemelin bu tür çalışmalarda korkma öcü değildir ilüstratör
yanlız çok saçma bişi olmuş.. illustrator sadece bir program olay kişide bitiyor.. bunların temeli desen çalışmalarıdır.. yoksa her program kendine göre çok güzeldir
yanlız çok saçma bişi olmuş.. illustrator sadece bir program olay kişide bitiyor.. bunların temeli desen çalışmalarıdır.. yoksa her program kendine göre çok güzeldir
Tabiiki bu konuda kesinlikle katılıyorum,çizim tekniklerini bilmedikten sonra programı çok iyi kullanabilmek illüstrasyon konusunda pek birşey ifade etmez,ama illüstratörü öğrenmek istiyorum şahsım adına cevap verecek olursam.
İşi bilmek başka bişey tabii,ama herkes gördüğü şeyi farklı yorumlayabiliyor.Yardımların için teşekkür ederim süperclarkie.Süper kahramana seslenir gibi oldum