Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Miss Molly İllüstrasyon çalışmam

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
photoshop 7 de pen tablet ile çizdiğim bir illüstrasyon çalışmam.. :angel:

mssmolly.jpg

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Saçlar güzel olmuş,genel olarak başarılı tebrik ederim.Sadece gözüme takılan eldiven hissi pek olmamış elin kıvrılma bükülme durumunu yansıtıcak katlamalar gölgeler olsaymış çok daha şık ve etkili olurdu emeğine sağlık yorgunella .

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrik ederim çok zamandır çalışmalarınızdan uzak kalmıştık... ufak bi eleştirim olucak; kuşak bölümünde sanki biraz aceleci davranmış gibisiniz ve sol el baş ve işaret parmağının olduğu bölümde sorun var gibi...başarılar dilerim...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Saçlar güzel olmuş,genel olarak başarılı tebrik ederim.Sadece gözüme takılan eldiven hissi pek olmamış elin kıvrılma bükülme durumunu yansıtıcak katlamalar gölgeler olsaymış çok daha şık ve etkili olurdu emeğine sağlık yorgunella .

Teşekkür ederim Filiz. açıkçası ben de aynı fikirdeyim. eldiven yapsammı yapmasammı diye düşündüm yaptım ama biraz özensiz oldu sanırım.. teşekkür ederim.

tebrik ederim çok zamandır çalışmalarınızdan uzak kalmıştık... ufak bi eleştirim olucak; kuşak bölümünde sanki biraz aceleci davranmış gibisiniz ve sol el baş ve işaret parmağının olduğu bölümde sorun var gibi...başarılar dilerim...

grafikerkartal yorumunuz için teşekkür ederim.. insan çizerken sürekli baktığı için hata görme oranı gitgide düşüyor. eleştiriniz için de teşekkür ederim dikkate alıp gerekli düzenlemeleri yapacağım..

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık çok güzel olmuş arkadaşlar görünenleri söylemiş tekrarlamaya gerek yok
bir şey eklemek istiyorum göğüs kısmında askıyı bağlayan yerde bi problem varmış gibi geldi bana

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet güzel bir çalışma tebrikler sadece belde ki kuşak elbiseyle uyumsuz olmuş eline sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım seni yeniden aramızda görmek çok güzel üstelik böyle güzel bir çalışmayla görmek daha da güzel.Saçlar çok hoşuma gitti emeğine sağlık canım...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Zeynepnur güzel bir çalışmayla aramıza döndüğüne çok sevindim canım. Çok hoş olmuş arkdaşlarında belirtiği ufak tefek hatalar var onlarıda düzelticeğini yazmışsın zaten. Eline sağlık :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şu alanda sıkıntılı bir anatomi sorunu var..

85889649.jpg

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş,özellikle yüz kısmı çok hoş eline sağlık yorgunella

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine sağlık çok güzel olmuş arkadaşlar görünenleri söylemiş tekrarlamaya gerek yok
bir şey eklemek istiyorum göğüs kısmında askıyı bağlayan yerde bi problem varmış gibi geldi bana

teşekkür ederim hataları düzenleyeceğim..

gayet güzel bir çalışma tebrikler sadece belde ki kuşak elbiseyle uyumsuz olmuş eline sağlık

Teşekkür ederim kuşağı çıkartayım en iyisi :)

Canım seni yeniden aramızda görmek çok güzel üstelik böyle güzel bir çalışmayla görmek daha da güzel.Saçlar çok hoşuma gitti emeğine sağlık canım...

Teşekkür ederim Damlacım. Aranızda olmakta çok güzel.. beğenmenize sevindim :)

Zeynepnur güzel bir çalışmayla aramıza döndüğüne çok sevindim canım. Çok hoş olmuş arkdaşlarında belirtiği ufak tefek hatalar var onlarıda düzelticeğini yazmışsın zaten. Eline sağlık :)

Fatoş çok teşekkür ederim.. beğenmenize sevindim. ufak tefek hataları düzenler hemen bunu ve daha yenilerini de paylaşırım sizlerler:)

Şu alanda sıkıntılı bir anatomi sorunu var..

85889649.jpg

Evet o kısmın biraz daha yukarıda olması gerek sanırım...

güzel bir çalışma olmuş,özellikle yüz kısmı çok hoş eline sağlık yorgunella

Teşekkür ederim Aslı..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Canım ellerine sağlık,artık adımı tekrar attın devamını bekleriz:) Belindeki kemer ve eldiven haricinde herşey çok güzel.Dediğin gibi sürkeli bakarken hataları görememeye başlıyor insan.Devamını bekleriz:)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Canım ellerine sağlık,artık adımı tekrar attın devamını bekleriz:) Belindeki kemer ve eldiven haricinde herşey çok güzel.Dediğin gibi sürkeli bakarken hataları görememeye başlıyor insan.Devamını bekleriz:)

teşekkür ederim İlknur'cum :) evet tekrar el attım insan bi başladımı devamı geliyor zaten :) İlham perilerimi bekliyorum:)
beğenmene sevindim canım :)