Yorumlarınızı bekliyorum :angel:
Necaty 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Ocak 2008 Mesajlar 269 Tepkime puanı 2 21 Kas 2009 #1 Yorumlarınızı bekliyorum :angel:
DJOSMAN 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 64 Tepkime puanı 1 22 Kas 2009 #2 Bağımsız olmasındakı anlam nedr ? m ile d yi bordo yapsan n yı kırmızı yapsan .s
ichiroo_ 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Kas 2009 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 22 Kas 2009 #3 çok güzel ... özellikle "bağımsız" kelimesini sevdim...
minerva00 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 May 2008 Mesajlar 181 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.hortkulukavcisi.com 22 Kas 2009 #4 mnd'nin renkleri daha farklı olabilir, böyle anlaması zor olmuş
Necaty 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Ocak 2008 Mesajlar 269 Tepkime puanı 2 22 Kas 2009 #5 DJOSMAN' Alıntı: Bağımsız olmasındakı anlam nedr ? m ile d yi bordo yapsan n yı kırmızı yapsan .s Genişletmek için tıkla ... Bağımsız kelimesini freelance anlamını vurgulaması için kullandım. Önerinizi denerim. Teşekkürler ichiroo_' Alıntı: çok güzel ... özellikle "bağımsız" kelimesini sevdim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Kullandıktan sonra benimde hoşuma gitti. minerva00' Alıntı: mnd'nin renkleri daha farklı olabilir, böyle anlaması zor olmuş Genişletmek için tıkla ... mnd harflerinde Tek renk ve tonlarını kullanmak istedim. Yorumunuz için teşekkürler.
DJOSMAN' Alıntı: Bağımsız olmasındakı anlam nedr ? m ile d yi bordo yapsan n yı kırmızı yapsan .s Genişletmek için tıkla ... Bağımsız kelimesini freelance anlamını vurgulaması için kullandım. Önerinizi denerim. Teşekkürler ichiroo_' Alıntı: çok güzel ... özellikle "bağımsız" kelimesini sevdim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Kullandıktan sonra benimde hoşuma gitti. minerva00' Alıntı: mnd'nin renkleri daha farklı olabilir, böyle anlaması zor olmuş Genişletmek için tıkla ... mnd harflerinde Tek renk ve tonlarını kullanmak istedim. Yorumunuz için teşekkürler.