Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mobilya Firması Web Arayüz Çalışması

• Konbuyu başlatan energy_explode
  • Başlangıç tarihi
E

energy_explode

Guest
Tekrar merhaba arkadaşlar :) uzun zamandır uzak kalmıştım sizden. üzerinde çalışmaya başladığım projemi sizinle paylaşmak yorumlarınızı almak istedim

İlker Mobilya adında bir mobilya firmasının web arayüz çalışması
Henüz index tasarımı bitmiş durum da üzerinde hala ufak değişiklikler yapmaktayım

yorumlarınızı bekliyorum
Selametle

indexaw.png

Benzer konular

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bi index sayfası olmuş...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık hoş bir çalışma olmuş, fakat alt kısımdaki boşluk çok fazla gibi geldi bana. çok az içerik olduğu için alt kısımda biraz boş kalmış oldu kısaltırsanız daha bi toparlanmış olacak sanıyorum.

salihliler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.group3art.com
Genel olarak hoş olmuş tasarım renk uyumu çok iyi. ar-tizz arkadaşımın dediği gibi alt kısım biraz boş gibi kalmış ama içerik olduğu zaman buda göze çarpmayacaktır.
Benim bir tavsiyemde üst ve alt kısım gölgeli yani gri olan gövde kısmının üstünde gibi duruyor. O gölgeleri kaldırıp araya biraz daha koyu bir gri çizgi koy birde öyle bak bakalım bence daha toplu daha ciddi duracaktır.

E

energy_explode

Guest
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızı göz önünde bulunduruyorum

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma eline sağlık yalnız o header ve footer alanlarındaki blurlar web ortamında iyi görünmüyor. Birazdaha keskin kesimler olabilir örn şöyle bi düzenleme yaptım
bqpslhcp.png
. Kolay gelsin

E

energy_explode

Guest
bu görüntüyü nerden aldınız ki bu tasarım yayına girmedi ayrıca tarayıcı problemi yok hazırladığımda = )

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu görüntüyü nerden aldınız ki bu tasarım yayına girmedi ayrıca tarayıcı problemi yok hazırladığımda = )

:):) Güldürdün beni energy_explode bende diyorum nediyor. Senin vermiş olduğun resim üzerinde işlem yaptım değiştirdim sağı solu okadar ya footer header ise web dilinde olduğu için dedim :) Birden kendimi büyük bi hacker gibi hissettim yaw :p bilgisayaarına eriştim ordan aldım :p:p :rofl:

E

energy_explode

Guest
ahahaha = ) bende dedim problem olmayan html yi nasıl problemli görebilir ki ayrıca site yayında değil. kendisi html ye çevirdi ise hatalı kodlamıştır diye düşündüm ama hafif de bi şaşkınlık = )

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma da sanki biraz fazla boşluk hissi yarattı bende. Bu renkleri sevmiyorum (fb :p) ama yinede uyumlu olmuş

E

energy_explode

Guest
teşekkür ederim. =) tasarım bayaa bayaa değişecek. yeni halini de koyarım inş.

gp87

🌱Yeni Üye🌱
çalışman, şekil ve düzenleme bakımından güzel olmuş ama arka gri formu background un biraz daha açık renginde oryantal (hareketli/kıvrımlı) çizgiler kullansan daha dolu görünür. Görsel içerikli bir site olduğundan çok boş duruyor. bundan dolayı ufak detaylarla aşırıya kaçmadan süslemelisin. footer daki tipografi düzenini daha iyi sağlayabilirsin. biraz araştır derim ben;) default ve header güzel olmuş. Ama biraz daha harekete ihtiyacı var.

E

energy_explode

Guest
bu tasarımı bir süre askıya aldım paşam yine de sağol yorumun için yeni bir arayüz hazırlıcam . onu da paylaşınca görüşlerinizi paylaşırsınız inş.

Digidigi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence bos falan degil hic hedef sasirtmayan bir görüntü , ava sacma atilmamista domdom kursunu atilmis gibi :)

E

energy_explode

Guest
teşekkürler yazdıklarınız için ancak tasarım epey değişti yeni halini bir başlık altında açarım inşallah. selametle