icten_cagri
🌟Usta Tasarımcı🌟
Ortadaki nokta işareti ya da o harfi neyse, çok rahatsız edici gerçekten ilk bakışta bir internet sitesini andırıyor.
bence oturup tekrardan çalışmalısınız...
rica ederim kardeşim Allah zihin açıklığı, vatana millete faydalı işler yapmayı nasip etsin.
Benim hakkımda bir konuda mesaj yazmış icten_cagri nickli yaşı kaçsa artık.Bu ve bu gibilere mesaj yazmak meziyetime ağır geliyor.O bakımdan yaptığı ucube tasarımları sizlere havale ediyorum arkadaşlar.Dua etde 22 ağustosta çıkacak filtre senin tasarımları da kapsamasın.Gerçi kapsamasına gerek yok bakan yokki![]()
Benim hakkımda bir konuda mesaj yazmış icten_cagri nickli yaşı kaçsa artık.Bu ve bu gibilere mesaj yazmak meziyetime ağır geliyor.O bakımdan yaptığı ucube tasarımları sizlere havale ediyorum arkadaşlar.Dua etde 22 ağustosta çıkacak filtre senin tasarımları da kapsamasın.Gerçi kapsamasına gerek yok bakan yokki![]()
Ne diyor bu lalaHem bu akçakocalılar ne ayak?Hacı senin Kayseri ile ne zorun var anlamadım.Hem ben çizgi çizmeyi öğrenmek istediğimi söylemedim.Kendini bir halt zannetme.Herkesin alanı farklıdır.Birde tasarım dilenmiyorum istekde bulunuyorum oda sen değilsin zaten.Hoş senden de talep etmedim ama sanırım Akçakoca denize yakın bir yerlerde sazan olayı yani anladın sen.Lise talebeleri gibi yazıp durma artık ağda tadı verdi.Yaşıtlarınla takıl.