Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mock Up Uygulama ???

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar,
Photoshopda mock up uygulamalarını bilen bi arkadaşımız varsa kademe kademe anlatabilir mi?

Arkadaşlar mock-up uygulamalarını bilen yok mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar mock-up uygulamalarını bilen yok mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilen elbetteki var fakat konular sürekli güncellendiğinden dolayı konu altlarda kalabilir..İlgi duyan arkadaşlardan vakitlerini ayırarak konuları takip etmesini beklemelisin.

Mockup bir nevi görselliği arttırılmış sunumdur..Basitçe bir nevi sunum için action..En basitinden ve yaygın olarak kullanılan kartvizit için öğretici bir video link ekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=tLk0W3HUPMk&feature=related

Mockup olarak kullanılan ve free olarak yaygın yaklaşık 8-10 uygulamaya internetten de kolayca ulaşabilir ve indirebilirsin..

Sormak istediğin şeyler olursa buralardayım..

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eyvallah kardeşim, ilgine teşekkür ediyorum. Photoshop bilgim çok zayıf corelde hazırladığımız tasarımları bu sunumlarla kaydetmek çok hoş olur.
Fakat videodaki adamın yaptıklarını yaptığım halde onun gibi olmuyor sunumlar. Tane tane resmederek anlatabilir misin? :))

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konuya bende ilgiliyim ve nette döküman yok mock-up nasıl kullanılır 3 boyutlu sunumu nasıl hazırlarız..bununla ilgili dersler olsa güzel olur..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
yarın eklerim buraya yapmış olduğum mock-up çalışmasını kartvizite perspektif vererek ve çoğaltarak distort yaparak yapabilirsiniz yani bir tekniği yok yabancıların geliştirdiği bir uygulama tarzı bişey photoshopta ışık ve gölge bilgisi olan, görsellik açıdan zengin bir hayalgücüne sahip olan her grafiker yapabilir..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
buyrun yapmış olduğum sunum..

E7vnL.jpg
[/url][/IMG]

Chunky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunu detaylı ders olarak anlatılırsa çok seviniriz gerçekten.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
creedwar arkadaşımızın yayınladığı videoyu sırasıyla uygularsanız yapamamanız için bir neden yok. Bende ilk denemelerimde nasıl yapıldığını çözememiştim yukardaki videoyuı izleyene kadar.