Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ModX design

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarımlarınızı beğenerek takip ediyorum... Çok temiz, çok başarılı... Tebrikler...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
My_boss_by_ysnsolmaz.jpg

bu çalışmayı daha öncede beğendiğimi söylemiştim size =) . Esprili bir yaklaşım...
Çalışmalarınızı başarılı buluyorum...

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mithat_logo_by_ysnsolmaz.jpg

Bunlarda mithat giyimin 70. yılı logo yarışması için yaptığım ancak yetiştiremediğim logo çalışmaları.

Henüz bitmemeiş olmakla beraber üzerinde zaman buldukça(kim kaybetmişde ben bulayım) çalışmayı bitirmem lazım.

Kullanılan program Corel 12

cv_by_ysnsolmaz.jpg

Bunu da dün yaptım.

Photoshop CS2 + Corel 12

repuclic_of_love_by_ysnsolmaz.jpg

Buda ilk çalışmalarımdan

bayram_tebrik_by_ysnsolmaz.jpg

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni çalışmaları da yükledim ama yorum yok. :(

cardvisiting_by_ysnsolmaz.jpg

bir zamanlar kendim için yaptığım fakat bastırmaya fırsatım olmayan kartvizitim.

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
çalışmalarınız gayet güzel, başarılarınızın devamını dilerim. ilk çalışmada dikkatimi çeken bir nokta oldu: kullanılan yazı tipi Türkçe karakterleri desteklemiyor.
onu gidermek için yazacağınız yazıyı word, wordpad veya not defterine yazarak ordan kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. böylece Türkçe karakterler de algılanmış olur
;)

graphic00

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalarınız güzel ve sade tebrikler...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim yorumum kartvize :) Kartvizit tasarımınız çok güzel olmuş, çok beğendim. Tebrikler. Diğer çalışmalarınızı da bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Benim patronum... çalışmanız da çok esprili bir yaklaşım olmuş =)

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalarınız gayet güzel, başarılarınızın devamını dilerim. ilk çalışmada dikkatimi çeken bir nokta oldu: kullanılan yazı tipi Türkçe karakterleri desteklemiyor.
onu gidermek için yazacağınız yazıyı word, wordpad veya not defterine yazarak ordan kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. böylece Türkçe karakterler de algılanmış olur
;)

Bu dediğinizi uygulayacağım. Türkçe karakter gerçektende sorun oluşturuyor. Tam bu font güzel oldu diyorum birden bakıyorum ki Türkçe karakterleri görmüyor. Neyse Teşekkürler iyi oldu bu.

Bir ara 3d max'e heveslendim. Ama bir müddetten sonra sıkıldım. İşte bu arada yaptığım birkaç 3d çizim var. Profesyonel değilim. Sadece 2 hafta içerisinde bu seviyeye geldim.

İnternette bebek odasının karakalem çizimini buldum ve bunu 3dmax'e aktarmak istedim.

baby_room_by_ysnsolmaz.jpg

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet güzel gözüküyor modysns 3d ci üstat lar daha iyi yorum yapar. Ancak 2 haftalık bir bilgi ile bunu yapman güzel :) . Duvar ile yatak örtüsü aynı desenler ve renkleri içerdiği için o odada yatıcak olan bebeğe allah sabır versin :)

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet güzel gözüküyor modysns 3d ci üstat lar daha iyi yorum yapar. Ancak 2 haftalık bir bilgi ile bunu yapman güzel :) . Duvar ile yatak örtüsü aynı desenler ve renkleri içerdiği için o odada yatıcak olan bebeğe allah sabır versin :)

Aslında duvarlar daha öncesinde tek renk pastel bir duvardı. Ancak elimde fazla kaplama olmadığı için elimde olanlarla yetinmeye çalıştım.
m e t a r i a l editor konusuna biraz daha çalışcam. :Ç Belki bu arada çocuğun psikopat olmasını da önleriz. Yada bu 3dmax yüzünden ben psikopat olurum :D

(Ayrıca yukarıda aralarında boşluk vererek yazmak zorunda kaldığım "m e t a r i a l" deki "m e t a"yı birleşik yazdığımda **** şeklinde çıkıyor. Yasak bir kelimemi yoksa. Moderatörlerin dikkatine.)

Ya buda diğer çalışmam. Bir jant.

Biraz karanlık oldu. Ve kırıklar var.

first_3dmax_by_ysnsolmaz.jpg

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
jantın guzel olmus fkt dedıın gıbı karanlık şöle jant parıl parıl parlasa hıc fena olmaz :)

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Beğendiğine sevindim. Teşekkürler Ying-Yang-Efe.

Dediğim gibi M etarial konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum. Çoook çalışmam lazım çok.

Buda nacizane ben. Bir site için ID olarak çalıştım.

id_by_ysnsolmaz.jpg

yeni birşeyler daha

Tamamen uydurmasyon bir firma

trio_reklam_logo_by_ysnsolmaz.jpg

kalbe giden yol

Corel Draw 12

kalbe_giden_yol_by_ysnsolmaz.jpg

kalbe_giden_yol2_by_ysnsolmaz.jpg

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alttaki iki çalışmayı yapalı baya uzun bir zaman olmuştu. Arşivin tozlu raflarından çıkardım :)

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aska_geldim_by_ysnsolmaz.jpg

Biraz tipografi dedim. Baya hoşuma gitti. Söz ve tasarım.

baris_43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tekelimeyle harika çalışmalar.ekrandan çıkacak gibi druyorlar.

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Manipulasyon mu dersiniz yoksa başka birşeymi bilmiyorum ama yaptım işte birşeyler.
leyladan_gec_mevlaya_ulas_by_ysnsolmaz.jpg

modysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pek fazla yorum gelmiyor. Herhalde ya kusursuz yapıyorum yada pek beğenilmiyor.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
leyladan geçmiş mevlayı bulmuşlar onlarda :) . Yazın sonundayız herkes yorgun hala herkes yoğun bir tempo ile çalışıyor... En son çalışmanı beğendim. Keşke kanatların üzerinde az daha ışık ve gölge oyunlarıyla biraz daha görseli süsleseydin.

Çalışma yinede güzel olmuş...

Bir üst teki çimenli çalışmana yorum yapmıyorum o hoşuma gitmedi.

Bu arada m e t a kelimesi evet yasaklı bir kelime olarak forumlarda kullanıma kapatıldı sayın admin tarafından.