Evet bu yukarıda görmüş olduğunuz eğitim cd seti gerçekten ülkemin sınırlarında ciddi ciddi satış pazarlarına sürülmüş olan bir set. Ben bu olaya belki başkası söylese inanmazdım ancak resmi bir web sayfasında resmi bir şekilde satışa sunulmuş. Üzüldüm doğrusu birde böyle setlere paramı veriyor ülkemin insanı ... :S
Birde komik ama gerçek şuna bakın :
MSN EĞİTİM PAKETİ (3 CD) Saatlerce MSN Eğitimi (2 CD) (50 Video) 5 Bine Yakın İfade ve Hareketli Resim (Dev MSN Paketi)+ MSN (Messenger) Eklentileri 1 CD
Buyurun ürün hakkında birde detaylı bilgi verilmiş. :
Kdv Dahil Fiyatı 15,34 YTL
MSN EĞİTİM PAKETİ (3 CD) Saatlerce MSN Eğitimi (2 CD) (50 Video) 5 Bine Yakın İfade ve Hareketli Resim (Dev MSN Paketi)+ MSN (Messenger) Eklentileri 1 CD
İçerik
1. Msn Nedir?
2. Kurulum
3. MSN Açmak
4. Dosya Menüsü-1
5. Dosya Menüsü-2
6. Dosya Menüsü-3
7. Dosya Menüsü-4
8. Kişiler-Kişi Ekle
9. Kişiler-Kişi Düzenle
10. Kişiler-Kişi Silme
11. Kişiler-Grup Oluştur
12. Kişiler-Grup Düzenle
13. Kişiler-Grup Sil
14. Eylemler-Anlık İleti
15. Eylemler-Göz Kırpması
16. Eylemler-Dosya Gönder
17. Eylemler-Görüntülü Arama Başlatmak
18. Eylemler-Görüntü Gönder
19. Eylemler-Paylaşım Klasörleri
20. Eylemler-Etkinlik Başlat
21. Eylemler-Oyun Oyna
22. Eylemler-Uzaktan Yardım
23. Eylemler-Özel İfadeler
24. Araçlar-Her Zaman Üstte
25. Araçlar-İfadeler
26. Araçlar-Arka Plan
27. Araçlar-Resim
28. Araçlar-Göz Kırpması
29. Araçlar-Ses ve Görüntü Ayarları
30. Araçlar-Kamera Ayarları
31. Araçlar-Ödeme Bilgisi
32. Araçlar-Seçenekler-Kişisel
33. Araçlar-Seçenekler-Genel
34. Araçlar-Seçenekler-İletiler
35. Araçlar-Seçenekler-Sesler ve Uyarılar
36. Araçlar-Seçenekler-Paylaşım Klasörleri
37. Araçlar-Seçenekler-Son
38. Genel Görüşme-1
39. Genel Görüşme-2
40. Genel Görüşme-3
41. Genel Görüşme-4
42. Genel Görüşme-5
43. Genel Görüşme-6
44. Yardım Menüsü
45. Görüntü Resimleri
46. Üst Menü
47. Sağ-Tuş
48. Genel Görüşme-7
49. Genel Görüşme-8
50. Genel Görüşme-9
MSN EKLENTİLERİ
1. AV Voice Changer Software Gold: MSN ile sesli görüşme yaparken sesinizi değiştirebileceğiniz bir program…
2. A-Patch:Aynı anda birden fazla Messenger hesabı çalıştırabileceğiniz bir eklenti. Messengerdeki reklamları da kaldırabiliyor…
3. Advanced IM Password Recovery : Unutulan şifreleri geri getirebilen bir program.
4. Cleaan Messenger : Messenger arabiriminde görüntülenmesini istemediğiniz bileşenleri kaldırabilmenizi sağlayan bir araç.
5. Color Nick: Görüntü isminizi renkli yazabilmenizi sağlayan program.
6. Dizzy Nick Creator: Görüntü isminize değişik karakterler girmenizi sağlayan program..
7. IMBoss MSN Sniffer Monitor : AĞ üzerinden msn de yapılan konuşmaları izleyen program
8. IM Lock Professional : Kurulu olduğu makineda MSN engelleyen program..
9. iTunes MSN : Kullanıcıların dinlediği şarkının MSN mesajı olarak görüntü isminin yanında
10. Mess Patch : Arabirimdeki reklamları kaldıran aynı anda birden fazla msn açmaya yaran program
11. Messenger Clock : Siz msn başında değilken istediğiniz saatte durumunuzu değiştirebilen bir eklenti…
12. Messenger Plus : MSN onlarca yeni özellik ekleyen program..
13. MessengerAmp: Winamp’ta dinlediğiniz şarkıları görüntü isminin yanında gösteren program..
14. Messenger Log: Kurulu olduğu bilgisayarda yapılan msn görüşmelerini kayda alan program..
15. MSN Contact Enlarger: MSN kişi listesini daha da genişleten çok sayıda kişi eklemenizi sağlayan program…
16. MSN Webcam Recorder: MSN yapılan görüntülü konuşmaları bilgisayarınıza kaydetmeye yarayan program…
17. SimpLite for MSN: MSN ile yapacağınız görüşmeleri ve dosya transferi işlemlerini şifreleyebilen program..
18. SplitCAM : Normal Şartlarda aynı anda bir kişiyle görüntülü görüşme yapabilirsiniz.. Bu programla 64 kişiye kadar çıkabilirsiniz..
19. Trillian : Messenger ile birlikte Yahoo Messenger, ICQ, Irc gibi bir çok programı aynı anda tek pencerede kullanabilmenizi sağlayan program…
20. VirtualCamera: Sisteminize bağlı bir camera olmasa bile sanal kamera olarak devreye girerek, görüntülü sohbet yaptığını kişiye çeşitli video ve resimler gösterebilen bir araç…