Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mubabbet Kuşu, Kanarya vs... Logo Çalışmaları

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
11341.bmp

11355.bmp

11406.bmp

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşın yorumunu gördükden sonra içimdeki canavarı tutamadım.

Arkadaşım öncelikle site içerisindeki; Logo nedir? Logo hazırlanırken nelere dikkat edilmeli? vs. konuları içeren paylaşımları araştırıp şöyle sindire sindire okumanı tavsiye ederim.
Sonra bu logoyu tekrar çalış ve paylaş birde öyle bakalım.
Kolay gelsin..

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede logo nedir nasıl yapılırdan başlamalısın :p

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
:D içindeki canavarı sakla sen tamam sana başka bi gün lazım olur, hepsinin logosu mevcut resmin içinde artı buda komple bir çalışma oluyor ben logo yazmayı uygun gördüm paylaşırken o resimin içindeki logoları göremeyecek kadardamı körsünüz be kardeşim.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
:D içindeki canavarı sakla sen tamam sana başka bi gün lazım olur, hepsinin logosu mevcut resmin içinde artı buda komple bir çalışma oluyor ben logo yazmayı uygun gördüm paylaşırken o resimin içindeki logoları göremeyecek kadardamı körsünüz be kardeşim.

Hahaha :D :D :D :D Güldürdün beni sağol bunun için :D :D
Eleştirilere açık olman dileğiyle, sevgiler...

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Hahaha :D :D :D :D Güldürdün beni sağol bunun için :D :D
Eleştirilere açık olman dileğiyle, sevgiler...

Sizin yaptığınız eleştiri değilki direk gelmiş logo değil diyon kardeşim tamam başlığı neden öyle yazdıgımı acıkladım olabilir ama resmin içinde logo mevcut zaten anlatamadım size seninde bazı şeyleri anlayabilip daha anlayışı olabilmen dileğiyle, Zorundan gülmüş olmayasın ;)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlık: Muhabbet Kuşu, Kanarya vs... Logo Çalışmaları!!!

Çalışmalar: Quiko Canthaxantin, Vitte Molen, BROVA Premium BirdFood...

Şimdi sorum şu başlık ile yapılan çalışmalar arasındaki bağlantı nedir??????

Çalışmaları birçok başlak altında değerlendirebiliriz, Logo Tasarımları, Ambalaj Tasarımları, Deneme Çalışmaları vb...

Gerçi eleştiriye pek açık değilsiniz diğer konularınızı da takip ettim ama yine de herşeyi (alay etmenizi, hakaret etmenizi) göze alarak konuya girdim.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle logonun sunuşunu yapacaksan allayıp pullamana hiç gerek yok, sade fon üzerine oturtman algılama ve anlaşılırlılık açısından daha uygun olurdu. Kaldı ki logoların başarısız zaten. Tekrar söylüyorum logo nasıl hazırlanır nelere dikkat edilmeli araştırmanı tavsiye ederim.
Son olarak, Sen grafiker misin yardımcı mı yoksa aday mı?

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Birincisi çalışmanızı buraya koymuşsunuz, ama sadece güzel eleştiri almak için mi koydunuz.Bunu merak ediyorum.
İkincisi arkadaşlarında belirttiği gibi konunun başlığı ve içeriği uyuşmuyor.

Çalışmaya gelince çok fazla özensiz görünüyor.Dekupeler kötü, fotoğrafların kaliteleri oldukça düşük.İlk çalışmada ki yazıda noktalama eksiği var ve daha uyumlu yazı fontları tercih edilebilirdi.

Bu çalışmayı ticari amaçla mı yoksa hobi olarak mı yaptınız bilemiyorum ama üzerinden epey bir geçmelisiniz.Başarılar.

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Öncelikle logonun sunuşunu yapacaksan allayıp pullamana hiç gerek yok, sade fon üzerine oturtman algılama ve anlaşılırlılık açısından daha uygun olurdu. Kaldı ki logoların başarısız zaten. Tekrar söylüyorum logo nasıl hazırlanır nelere dikkat edilmeli araştırmanı tavsiye ederim.
Son olarak, Sen grafiker misin yardımcı mı yoksa aday mı?

tamam olmamıs olabilir tsk ederim bi kuş firması yani daha napılabilir logo anlamında anlatırsan aydınlanırız?
Quiko, Witte Molen, Bravo yazılarının geçtiği çalışmalar logo ve firma yetkilisi beğendi de zaten bu kadarı yeterlimi ?

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Birincisi çalışmanızı buraya koymuşsunuz, ama sadece güzel eleştiri almak için mi koydunuz.Bunu merak ediyorum.

Çalışmaya gelince çok fazla özensiz görünüyor.Dekupeler kötü, fotoğrafların kaliteleri oldukça düşük.İlk çalışmada ki yazıda noktalama eksiği var ve daha uyumlu yazı fontları tercih edilebilirdi.

Bu çalışmayı ticari amaçla mı yoksa hobi olarak mı yaptınız bilemiyorum ama üzerinden epey bir geçmelisiniz.Başarılar.

en sonunda başlığı degistirceksniz bana Hangi dekupe kötü ve yazı fontu söylermisin?

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle her yapılan çalışma bir emek eseridir ellerine emeğine sağlık
arkadaşların yaptıkları yorumlara katılıyorum çünkü herkes başlığına göre çalışmalarına bakarak yorum yapıyor yani sen logo diye başlık açarsan herkes yapılan çalışmayı logo olarak yorumlar. ve en son yazdığında da bi kuş firması yani ne olacak daha ne yapılabilinir gibi düşüncelere girdiğinde çoğu şey zaten bitmiştir. ve başkalarının anlattıklarıyla aydınlanacağına araştırarak aydınlanmayı tercih et derim ;)

bana soracak olursan bütün olarak değerlendirdiğimde 3. çalışman güzel fakar arka fonu mutlaka değiştir derim
iyi çalışmalar

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com

dekupe font olayını kast ediyosan..pembe yani 2. sıradaki kusun ayagı ve 1. fotodaki İ düzeltildi coktan ..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
tamam olmamıs olabilir tsk ederim bi kuş firması yani daha napılabilir logo anlamında anlatırsan aydınlanırız?

Seni aydınlatacak kişi ben değilim orası açık :D
Nette gezinti yap, çalışılmış logoları incele belki bir ışık parlar :D
Kolay gelsin..

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
öncelikle her yapılan çalışma bir emek eseridir ellerine emeğine sağlık
arkadaşların yaptıkları yorumlara katılıyorum çünkü herkes başlığına göre çalışmalarına bakarak yorum yapıyor yani sen logo diye başlık açarsan herkes yapılan çalışmayı logo olarak yorumlar. ve en son yazdığında da bi kuş firması yani ne olacak daha ne yapılabilinir gibi düşüncelere girdiğinde çoğu şey zaten bitmiştir. ve başkalarının anlattıklarıyla aydınlanacağına araştırarak aydınlanmayı tercih et derim ;)
iyi çalışmalar

tşk ederm haklsnz ben söyle derken hani napılabilirde ben eksik yaptım yetersiz kaldı anlamında sordum ondan ogrenicek değilim zaten. tamam ben baslıgı degistiriyim en iyisi yorumunuz icin tsk ederim

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalar hakkında ben yorum yapmak istemiyorum

sorum var sadece "Witte Molen" isim midir? İsim ise hangi dil veye kişi ismidir?