Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

müşteri böyle istedi... Ak Ticaret

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
26182866.jpg

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet öncelikle eline sağlık. Müşterinin el attığı çok bariz belli.. Ünvan daha belirgin olabilir,fruit juice biraz daha ufalabilirdi. Sonuçta her yerde meyve resimleri var.

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için tşk ederim bende böyle bir iş yaptığım için utanıyorum ama müşteri her zaman haklıdır :D logomu goymicamm....DD:

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Yazılar hiç olmamış. Böyle bir araba gayet dikkat çekici olur reklam için, bu yüzden bu kısmı olmuş denebilir.

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki siz olsanız ne gibi değişiklikler yapardınız..???

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Bu soruyu sorman bana müşterinin böyle istememiş olabileceği hissi uyandırdı. Çünkü bizim söylediğimize göre değişiklik yapacaksan önce neden kendi fikrine göre nasıl olduğunu yayınlamadın? Gibi bir soru gelmiyor değil aklıma.

Sen nasıl bişey yapardın?

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben yaptığımı da atıcam bakalım farka o zmn..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bizimde bir çok kez müşteri isteklerine boyun eğmek zorunda kaldığımız işlerimiz oldu, olacaktır. fakat ortada şöyle bir sorun söz konusu;

ya sizin müşteriniz neden mesaj ve tanıtım içeriği olmayan bir araç kaplamasına gerek duysun ?
halbuki müşteri şu mesajı, bu mesajı yaz diye tutturur ve daha önemlisi ürün açıklaması ve gam bilgilerini geçtim bu tarz bir çalışmayı neden istesin ki...(hoş aracının sağında solunda çizikler varsa onu gizleyebilmek maksatlı olabilir ama buda en son düşüneceğim şey)....

yazılarınızdan anladığım kadarıyla bu çalışmayı beğenmediğinizi ortaya koymuşsunuz evet yorum yapan hiç kimse bunu beğenmemiş yorumlarla müşterinizi sınıfta bıraktık, ama sizin beğeneceğiniz/beğendiğiniz, içinize sinen/sinmiş, güzel bir iş çıkarttım dediğiniz/diyeceğiniz, çalışmanızı burda paylaşın bizde sizin çalışmanız hakkında eleştirilerimizi yapalım ! yine transporter bir araç üzerine suyla buluşan meyve görselleri vede ak ticaret konseptli bir çalışmayı sizden ısrarla ve merakla bekliyoruz...

Cnr Design

🌱Yeni Üye🌱
en Azından Biraz Soluklastırma Kullansaydın daha iyi olur du, ayrıca yazı tipindede degişiklik yapman gerek kardesim

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eyvallah kabulüm. Müşteriler herzaman her şekilde birşey isterle de yapanda da göz ve nizam olması lazım. Söyleyecek birşey bulamıyorum. Müşteri egomanyasına girmiş olduğu halde bir grafikere yakıştıramadım.

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyide arkadaşım ben müşteriye daha farklı bişeyler yaptım ama yok dedi ben bu şekilde istiyorum deyince sen ne yapabilirsin ki fazla bi şansın kalmıyo ve bu adam sadce meyve suyu taşıyo bu arabada başka ne taşıdığı beni pek fazlada ilgilendirimiyo açıkçası ama dediğim gibi ben beğendim demiyorum zaten bende beğenmedim ama adam diretince banada fazla söz düşmüyo açıkçası haa tek yapacağım şey referans olarak göstermicem..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
iyide arkadaşım ben müşteriye daha farklı bişeyler yaptım ama yok dedi ben bu şekilde istiyorum deyince sen ne yapabilirsin ki fazla bi şansın kalmıyo ve bu adam sadce meyve suyu taşıyo bu arabada başka ne taşıdığı beni pek fazlada ilgilendirimiyo açıkçası ama dediğim gibi ben beğendim demiyorum zaten bende beğenmedim ama adam diretince banada fazla söz düşmüyo açıkçası haa tek yapacağım şey referans olarak göstermicem..

Bu durumda tasarım size ait değil! Tasarım müşterinin, yönlendirme ile uygulama sizin.

reis_

🌱Yeni Üye🌱
Müşterinin karışması zaten büyük problem.. Ama İngilizcede büyük İ nin olmayacağı gibi detaylara dikkat ederseniz... Referanslarınıza koymayacak olsanız bile ismin altında adınız olacağı için daha doğru olur...

Yanlış anlaşılmasın gözden sıkça kaçırılan bi problemdir farklı bi amacım yok.. elinize sağlık..

sistematik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu ne ya...müşteriniz çok zevksizmiş.....