Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Müşteri bu tasarımı beğenmedi! Sizce haklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence bu tür küçük ama değerli şeylerin satıldığı bir yerin web sayfası tamamen sade olmalı bomboş olmalı diye düşünüyorum. Senin tasarımın bence bir e-ticaret sitesi gibi olmuş. Anket ve döviz kurlarını koyuncada tam bir e-ticaret olmuş. Ayrıca atasay gibi firmalar bence sayfaları yok demesinler diye site yapmıyorlar. Herkezin birşey almadan önce ilk baktığı, araştırma yaptığı yer internettir. Atasayın internet sitesine önem vermemesi saçma ve ukalalık olurdu.

Senin yaptığın tasarım kötü mü? Kesinlikle hayır. Ama amacına uygun değil. Bence bir klasik ve otantik eşyalar satan bir firmanın sayfasına cuk otururdu.

İlk önce renklerde değişiklik yapabilirsin. Arkadaşlarımında dediği gibi gri, siyah bu tarz renkler kullanman ürünleri önplana çıkartıcaktır. Arkaplan kesinlikle siyah olmalı bence.

Ayrıca ne demişler. Eşşeğin kullağını kalabalık yerde kesmeyeceksin, kimi uzun der kimi kısa. ( Adabıyla yorum yapmayı bilenler hariç. )

darkocean06

🌱Yeni Üye🌱
direk joomla sitesinin template bu :) tabi müşteri anlamamıştır fakat daha farklı bir template seçebilirsin joomla da bence kabul ettirtirsin bu templatede güzeldir ;)

idgen

🏅Acemi Tasarımcı🏅

webmania

🌱Yeni Üye🌱
abi ne takıyorsun ya bu tasarım onun kapasitesini aşar sen çalımlarına devam et

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com

idgen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şok olmuş durumdayım, başkasının çalışması üzerinde oynamalar yapıp ben yaptım nasıl olmuş diyorsunuz bizde masumane yorumda bulunuyoruz. Sizi kınıyorum.

Ey, yapan ben değilim 'Grafikrkin' adlı üye. Sadece hangi template olduğunu yazdım. Benim bu tarz birşey çizmem bir-iki saatimi alır. Sadece başkalarının çalışmaları ile kendini birşey sananlardan bıktım, bu tarz siteler Türkiye'de çok var, kaynak kodlarına bakarsanız zaten yazıyor neyin ne olduğu.. çünkü bunları bile değiştirmekten acizler.. ancak tabi bu tarz sitelerin ödül alması da düşündürücü.

mavivan

🌱Yeni Üye🌱
Müşteri out

Müşteriyi değiştirin bence çok güzel bi tasarım olmuş...

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Ey, yapan ben değilim 'Grafikrkin' adlı üye. Sadece hangi template olduğunu yazdım. Benim bu tarz birşey çizmem bir-iki saatimi alır. Sadece başkalarının çalışmaları ile kendini birşey sananlardan bıktım, bu tarz siteler Türkiye'de çok var, kaynak kodlarına bakarsanız zaten yazıyor neyin ne olduğu.. çünkü bunları bile değiştirmekten acizler.. ancak tabi bu tarz sitelerin ödül alması da düşündürücü.

Bende size değil o arkadaşa söyledim zaten ve baskalarının işlerini ben yaptım demeleri hemde üstüne basa basa bunu tekrarlamalarına hiç anlam veremiyorum.

X-siR

🌱Yeni Üye🌱
Böle tasarım yapmayı öğret sen bana 40 yıl kölen olurum :D

hsamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet direkt template :), adı da Ja Nagya (https://www.joomlart.com/joomla/templates/ja-nagya )

Beni asıl güldüren bu link oldu https://www.anitkabirozeldefteri.com/

Altın örümcek ödülünü vermişler.. :) sanırım bu ödül parayla satın alınıyor..

O günler geride kaldı artık al bi templade i değiştir sonra yapıştır. :) Hazırsa bence beğenmesin. Ben her zaman özgün tasarımlardan yanayım.. Bu tasarım müşteriyi aşmış diyenlere de, "hangi tasarım?" denmeli.

sessizsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üzülerek ben de bu siteyi beğenmediğimi söylemek zorundayım. :(

kahverengi iyi bir renk değil hem kurumsal olarak düşündüğümüzde şık değil hem de sarı altın tonuyla karışmış çorba olmuş kontrast eksik.. sonra sayfadaki alt kısımdakiler değilse bile üst ve orta kısımdaki resimler çok kalabalık ve karışık görünüyor. İş görüşmesine bile giderken kahverengi giymeyin denir siz düşünün..

Belki müşteriniz markasını daha ileriye taşıyacak şık sade ve prefesyonel görünümlü bir site görmek istiyor?

nigeldejoong

🌱Yeni Üye🌱
" ürünlerimiz ve ürün katalogu " diye sayfalar var. Farklı şeyler mi bunlar ?

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Reddedilemeyecek tasarım :) Tasarım? :)
Photoshopda dokümanı save for web yapmak tasarım değilki :)
Gece gece amma güldüm ha :) Yolunu kaybederek kurtlar vadisine gitmiş bir kuzu gördüm sanki.

calibra

🌱Yeni Üye🌱
bu site muheteşm bişey...

bende reklamcılıkla uğraştım ... size parayı ödüyolar bilgileri verip gidiyolar tasarımı tamamen size bırakıyolar ... sen yapıyosun en güzel şekilde ... bitince karşısına geçip bakıyosun siteye "offf süper oldu yaa müşteri bayılacak" diosun... tabiii öle olmuyo işte müşteri gelio illa bi kıllık yapacak ya orayı değiştirtiyo burayı değiştirtiyo ve senin muhteşem tasarım kayboluyo... sonra müşteri memnun olup gidiyo... siz de olanlara bi anlam veremeden kalıyosunuz ortada :S
bir de olaya şu açıdan da bakalım ; siz o siteyi yayına verdiğinizde eğer gerçekten site artık iyi görünmüyosa bu sizide etkiliyo , yani müşteri siteyi beğendi gitti ama başka birileri beğenmeyecektir ... bunu sizin yaptığınızda belliyse yandınız "bak bu siteyi bu firma yapmış" falan die söylentiler dolanmaya başlar meydanda ... o yüzden müşteriye de fazla meydan bırakmamak lazım tasarımınızı bozacak kadar müdahaleler de artık müşteri haklıdır çizgisini aşabilir...

sözün kısası müşteriyi kafana takma çalışma harika tamamen göze hitab eden akıllardan silinmiycek bir site tasarımı olmuş :)

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
atasay sitesine bak biraz değişiklik yap renklerle ve ana temayla oynamadan müşterinin dibi düşecektir. böylece kendinide fazla yormuş olmazsın.

IVthMehmet

🌱Yeni Üye🌱
Tasarıma ilk bakıldığında bağırıyor "Ben bir şablonum" diye. Ama işin en üzücü yanı ise diğer arkadaşların da dediği gibi "Ben Yaptım" cümlesi. Bence, madem bir kuyumcuya ait web tasarımı yapılacak, en azından hiçbirşey bilmiyorsan ve kuyumcuya ait bir tasarımı ilk defa yapıyorsan diğer kuyumcu sayfalarından feyz almalıydın. Tabi birebir bir aynısı olmamak kaydı ile. Bir de "çok güzel tasarım olmuş eline sağlık" diyen arkadaşlar nasıl böyle bir şeyi tebrik ediyorlar anlamış değilim. Bir şablonu alıp üzerine resimler eklemek ne zamandır yaratıcılık olarak kabul edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...