Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bide şu var arkadaşlar. müşteri gelir yanınıza oturur ve işi sizden daha iyi bilir yaa onu öyle yap bunu böyle der ve ortaya acayip bi iş çıkar ona ne diyceksiniz? sizin de başınıza geliyomu merak ediyorum.
kardeşim seri çok ii anlıyorum.bende de oluyor kalkıp gidesim gelior.geçernlerde bi insort yapıorum ne benm yaptıgımı begeniyor nede kendi yaptıgını begeniyor bu süre zarfını sölim sabah 9 dan(ofiste beraber kahvaltı çay-poça yedik) aksam 5'e kadar(öğle yemegide yedi) allahtan benim eve gelmedi...aksam yemegine derdini çok ii anlıorum bizimde bazı müşterilerimiz öyle..
Müşteri daima haklıdır ama ona üstün olmak için tasarım fikirlerinizi ve bu işteki ustalığınızı cinfikirliğinizi sunmanız gerektiğini düşünüyorum şahsen en son bir yapı katalogu için görüştük beraber yaparız dedi ben de yok siz bana doneleri verin ben size bir taslak yapayım yada elinizde istediğiniz bir şema varsa alayım ona göre birşeyler yapalım karşılıklı görüşürüz dedim. Şunu da söyledim bu işi biz yapıyorsak işi bize bırakın ve 2. düzenleme sonrası bende yapı ürünleri ile ilgili tüm detayları öğrendim ilerde bir firma açabilirim
ne diyeyim arkadaslar şimdi gelir otururlar yanına sanki kırk yıllık dostun bunu böle yapalım su sanki ii olmamış.ya sen bu işi kıvıramıcaksan başka birine gideyim ne dersin hahahaha yok yok şaka yapıyorum diye asalak şakalar yaparlar.sanki çok komik.siz orda kendinizi yırtıyosunuz bişeyi beğendirmek için o bunu anlamadğı için şaka yaptığını zannediyor.bu olaylar benm başıma çok gelir.bide sizden indirim isterler.hadi be canım bak bunda indirim yaparsan hep buraya gelirim derler ama gidiş o gidiş
Bedelini ödeyen adamın hayalini, (isteğini) grafik tasarım doğruları ile bütünleştirip düzgün, doğru, amaca uygun, nitelikli tasarım satabilen kraldır...