Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mutlu yayınları logosu (istek)

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
acilen elinde bu logonun vektöreli olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

mutlulogowh.gif

Benzer konular

obstinateseynep

🌱Yeni Üye🌱
hiç mutlu logosuna bnzemıo logo örneklerine bakmanı öneririm :)

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com

Şaka gibi... :)
Konuyu açan arkadaş "Mutlu Yayınlar"ın Hali Hazırda kullandığı o logonun vektörel çizimini istemiştir... Kendisi logoyu oluşturmadı...

Ayrıca Yıllanmış konularında hortlatılmasına hiç gerek yok, Konu 2009 da açılmış :)

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟

:) arkadaşımız öğrenecek. Zannediyorum az önce beğenmediğim bir tasarımını eleştirdiğim için bana misilleme yapma gereği duymuş. Ama yaşı küçük daha hoş görmek lazım. Ben bu logoyu o günden beri 3-4 farklı dergiye bastım bu arada. Arkadaşımızın da izah ettiği gibi logo benim olmayıp sadece hali hazırda kullanılmakta olan çalışmaya ihtiyacım olmuştu o dönem.

Bilmiyorsak susacağız ki, böyle madara olmayalım, dimi ama?

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
:) arkadaşımız öğrenecek. Zannediyorum az önce beğenmediğim bir tasarımını eleştirdiğim için bana misilleme yapma gereği duymuş. Ama yaşı küçük daha hoş görmek lazım. Ben bu logoyu o günden beri 3-4 farklı dergiye bastım bu arada. Arkadaşımızın da izah ettiği gibi logo benim olmayıp sadece hali hazırda kullanılmakta olan çalışmaya ihtiyacım olmuştu o dönem.

Bilmiyorsak susacağız ki, böyle madara olmayalım, dimi ama?

Sende neden çoluk çocuğun tasarımını beğenmemezlik yapıorsan artık :D sen öyle yaparsan oda geLir senin 2009 basımlı konuna böyle yorumlar yapar normal :D:D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bende sana bu konun açılış tarihine tekrar bakmanı öneririm m.ö. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Madem çamur atacaksın biraz daha mantıklı işler yap küçük hanımefendi. :tongueout: