Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Müzik market

enes_59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
trancemzikmarket.jpg
Yorumlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazilar okunmuyor. kabartmalar cok demode

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
kafam karıştı. gözüm bozuldu. karşıklığı gider. sade bir tasarım daha iyi olur

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
fon güzel. o fonun üzerine daha iyi bi çalışma olabilir sanki ? ama alttaki notalar çok bozuyo

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alt kısmın çok fazla yoğun olması orada bir müzik çöplüğü varmış gibi bir izlenim uyardı bende. Ayrıca yazıların kabartmaları veya font seçimi değil de renk seçimi bana biraz yanlış gibi geldi. Bunların dışında düşünce bence gayet iyi. Ama dediğim gibi biraz düzenlenmek istiyor sanırım. Mesela orta kısımdaki yazıları sadece beyaz renkte yapsan nasıl olur? Brushlar iyi ama dediğim gibi bir de alt kısımdaki sol anahtarı mı diyorlardı, onların sayısını biraz azaltsan nasıl olur bir denemekte fayda var bence.

İyi çalışmalar...

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarını inceledim..
üzülerek söylemek zorundayım ki benim çalışmalarıma yorum yapabilecek durumda olduğunu sanmıyorum.
aşağılık kompleksi olanlar gibi davranıyorsun ve dikkat ettim yaptığın yorumlarıda inceledim herkesi kötü yönde eleştiriyorsun ama sen daha vasatsın

Grafix01

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle emeğe saygı dıyorum,lakin bazen aceleci olmak gibi bir sorunumuz var, yaratıcı tasarımlar öyle bırden cıkmaz ,iyi bir alt yapı ve bilgi ister,hevesler ve içimizdekii o tetikleyıcı yaratma duygusuna elbettekı sözüm yok,lakin önce pimesını bılmelıyız...Eleşriye açık olmak bir sanatcının erdemidir ve gelişim sürecine katkıdır.Çalışman için su sekılde yaklasım getırebılırım,yazı fontlarına dikkat etmelisin,fon tasarım ve renk gercekten hoş,lakin sade tasarımlar herzaman şık durur,senınke bır boğukluk ve kalabalık var,daha sade ve daha düzgün yazı tipleriyle yolun açık gibi,basarılar arkadasım...:)

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
Grafik alt yapın eksik görünüyor. Biraz kitap dergi karıştıman ve tasarım ilkelerini bilmen lazım.(Eğer gerçekten bu işi yapmak istiyorsan) Sıkıcı gibi görünem bu süreç seni disipline sokacak ve bir tarzın olmasını sağlayacaktır.