Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

my pilates tabela

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱
graphic1bhy.jpg

Öncelikle her kese iyi günler diliyorum bir pilates stüdio suna yaytıgım çalısmayı gönderiyorum müşteri sağdaki sarı olanı begendi pazartesi start verilecek ama illaki eksik bir seyler var yorumlarınıza sunuyorum lütfen acımasız olun simdiden tsk (zemin germe vinil ışıklı, logo ve iletişim bilgileri kapartma 3mm fleksi olacak):smile:

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bişey sorabilirmiyim zemin germe vinil olacak demişsiniz logo ve iletişim bilgileri kabartma olacak demisşiniz 3mm. merak ettim vinile nasıl monte edeceksiniz harfleri japonla falan mı yapıştıracaksınız :D.Ayrıca yazılar sağdan ve soldan hiç bir pay yok neredeyse dikkatet köşebent kapatmasın yazıları.Ayrıca konuyu 2 defa açmışsınız.???

Son düzenleme:

safakkahya

🌱Yeni Üye🌱
Bence çalışma etkili olmuş. Renk seçimi başarılı ve dikkat çekici. Bu tarz Vinl üzeri pleksi çalışmalar yapılabiliyor. Bende daha önce uygulamıştım. özellikle vektörler aydınlatmayla çok hoş gözüküyor. fakat 3mm üzeri pleksi sarkma yapabiliyor. Bence çalışma başarılı. Başarılarının devamını dilerim

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱
bişey sorabilirmiyim zemin germe vinil olacak demişsiniz logo ve iletişim bilgileri kabartma olacak demisşiniz 3mm. merak ettim vinile nasıl monte edeceksiniz harfleri japonla falan mı yapıştıracaksınız :D.Ayrıca yazılar sağdan ve soldan hiç bir pay yok neredeyse dikkatet köşebent kapatmasın yazıları.Ayrıca konuyu 2 defa açmışsınız.???

her ikinizede tesekkür ederim arkaslar yorumlarınız için
sayın mehmet bey sordugunuz sorunun cevabı evet kesinlikle japon hatta 502
yle yapıştıracagız. :)

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık...güzel olmuş bencede
yalnız bu germe üzerine kabartma nasıl oluyor açarmısınız biraz... benim gibi bilmeyenler mutlaka vardır. anlatırsanız seviniriz...yeni bir şey öğrenmek isteriz.:angel:

502 le demişsiniz ama herhangi bir zararı olmuyormu tabelaya.

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱
size de cok tesekkür ederim yorumunun için aslında tabelanın hikayesi pleksi kutu harf olacaktı ama müsterinin son anda maliyet düşürme çabaları sonucu germe vinil üzeri 3mm (bu ebat cok önemli ) peksi kabatrma oldu fazla yaygın bir çalışma degil ama ilk yapan biz degiliz bende iki gün önce gördüm pleksileri yine pleksi tırnaklarla vinile (japon :))yardımıyla yapıstırmayı düsünüyoruz etkili olacak umarım merakınızı gidermişimdir

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bence hiç sağlıklı olmaz peki o japon izleri ışıkta belli olmuyormu valla 7 yıldan beri mesleki hayatımda ilk defa duydum kusura bakma.Hani ışıksız tabela olsa arkaya kontra plak yaparsın harfleri puntolarsın ama ışıklı tabela olunca çok sağlıksız olur bence.Tabi bu benim görüşüm.Kullandığınız Font zaten ince bir font çok az bir hacmi var umarım sağlam bir şey olur kolay gelsin

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıklamalarınız için teşekkür ederim. denemek lazım bi görünüyor umarım etkili olur.
hem maliyetide düşük tam müşterilere göre hemde güzel birşeyler yapmak isteyenlere göre galiba.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu arada tabelanın bitmiş halini bizlerle paylaşırsanız merakımızı daha iyi gidermiş olursunuz.Kusura bakmayın gerçekten çok merak ettim.Germe vinil üzerine kabartma harfi

cahitaldag

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle sevgili arkadasım montaj ve montajdan sonra ki halinide sizinle paylasacagim uyarılarınız için sagolun fakat söyle düsünmenizi istiyorum tırnaklar vinilin içine girecek ve peksiyle bir bütün halinda o yüzden görsellik açısından bi sorun olmayacak japon sadece vinille tırnagı iç kısımda tutmaya yarayacak o açıdan dediginiz gibi hem maliyeti düsük hemde görsel olarakta güzel bi çalısma olacak insallah

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
İnşallah hayır yani kaynak yapılan viniller bile şiddetli rüzgarda kopabiliyor.O yüzden şaşırdım.Neyse hayırlısı olsun.Teşekkürler