Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nakış çizimi yapabilen arkadaşlara ihtiyaç vardır

pikosin

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

Firmam için arada bir nakış tasarımına ihtiyaç duyulmaktadır.
serbest çalışan arkadaşlara tasarım yaptırmak istiyoruz. Tabiki ücretine mukabil.. bilgisi olan arkadaşların iletişime geçmelerini rica ediytoruz.

Acil olarak 6 adet bekleyen işimiz bulunmaktadır.

Biz çizilecek resmi verip nakış makinesinin okuyabileceği işleyebileceği şekle çeviricek. Nakış çiziminin resmi ilk önce bize ulaştırılıp müşteri beğenisine sunulacak. Müşterinin okeyinden sonra çizimi yapan arkadaşa ücretine karşılık çizimi alacağız. Biz böyle düşünüyoruyoruz. Tabi bunun yolu farklıysa bilgilendiirirseniz seviniriz.

Adım Recep

0212 564 10 37 Ebid Baskı

0531 200 12 58 Cep

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

pikosin

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

Firmam için arada bir nakış tasarımına ihtiyaç duyulmaktadır.
serbest çalışan arkadaşlara tasarım yaptırmak istiyoruz. Tabiki ücretine mukabil.. bilgisi olan arkadaşların iletişime geçmelerini rica ediytoruz.

Acil olarak 6 adet bekleyen işimiz bulunmaktadır.

Biz çizilecek resmi verip nakış makinesinin okuyabileceği işleyebileceği şekle çeviricek. Nakış çiziminin resmi ilk önce bize ulaştırılıp müşteri beğenisine sunulacak. Müşterinin okeyinden sonra çizimi yapan arkadaşa ücretine karşılık çizimi alacağız. Biz böyle düşünüyoruyoruz. Tabi bunun yolu farklıysa bilgilendiirirseniz seviniriz.

Adım Recep

0212 564 10 37 Ebid Baskı

0531 200 12 58 Cep

Arkadaşlar herkesin ilgisine çok teşekkür ederim. Lakin nakış çimizi corel photoshop freehand gibi çizim programları ile yapılmamaktadır. Nakış çizimi kendi başına bir işlemdir. arayan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama bu konuyu lütfen kaale alın. Herkese iyi çalışmalar bol kazançlar dileklerimizle..

maresal87

🌱Yeni Üye🌱
eos da çizimlerinizi yapabilirim

desen programı olarak eos kullanıyorum nakışın işleneceği makine markası ve kumaş türünüde belirttiğiniz taktirde en iyi şekilde elinize ulaştırabilirim

maresal87@gmail.com

adresinden bana ulaşabilirsiniz

arzuesmeray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlanınız ile ilgileniyorum.

Profesyonel olarak kullandığım ve hakim olduğum programlar,
Photoshop , Corel , arzu_esmeray@hotmail.com dan detaylı bilgi ulaştırabilrsiniz

pikosin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu ilanı nasıl kaldırabiliriz. İhtiyaç duyulan arkadaşı bulduk. Sanırım başka arkadaşlara ümit vermeye gerek yok veya yalnış anlamasınlar buldun elemanı da nie kaldırmadın diye ??

yardım cı olacak biri var mı veya nasıl yapmalıyım