Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nalbur sitesi

demirci3408

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar nalbur site tasarımı yapmak istiyorum ama bu konuda acemiyim ne gibi yardımlarınız olur...

Bu konu burayamı açılır bilmiyorum eger buraya değilse şimdiden özür dilerim...

Benzer konular

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım, site tasarımının nalburu, tatlıcısı, fırıncısı, kitapçısı olmaz. site tasarımı site tasarımıdır. yani yazacağın kod, oluşturacağın çatı sektörden sektöre farklılık göstermez. nalbur sitesinde acemi olup da, inşaat sitesinde usta olmak gibi bir olay yok.

nalbur sitesi tasarlıyorsan, nalburdaki malları ön plana çıkartacak görseller kullanman gerekiyor doğal olarak.

sonra acemiliğinin derecesi nedir? html bilmiyorsan, dreaweaver kullanamıyorsan, flashla hiç ilgin yoksa, web programlama (asp, php) yapamayacaksan buradan zaten yardım olmaz. oturup öğrenmen lazım.

yok eğer bunlara hakimsin de, genel bir fikir almak istiyorsan internette yerli yabancı bir sürü nalbur, yapı market türü site var. onları incele. sorunuzu daha net, daha ayrıntılı sorun ki buradakiler yardımcı olabilsin.

demirci3408

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikler yorumunuz için teşşekkürler...

Bahsetmiş olsugun programları kod hariç biliyorum fakat benim sıkıntım tasarım kısmı tasarımımm zayıf onun için fikir istemiştim verdiğin fikirle şu anda araştıracagım teşşekkürle...