Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Naturel Tarım Hayvancılık Logo

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Naturel Tarım Hayvancılık Ltd. Şti için tasarladığım logo çalışması.

383556_10150370606876597_645666596_8186003_269785394_n.jpg

Benzer konular

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
bak kardeş ... büyükbaş hayvanın boynu ve sol ön ayağı arasında bi boşluk var ... bu başını çevirmiş bir hayvan değilde başı hayvanın bedenine girmiş başka bir büyük baş hayvan gibi duruyo :) başarılar

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana kalırsa font seçimi çok güzel bence alttaki siyah yazı yeşil yazıyla alt alta yaklaştırılmalı ve hayvan da bu yazıların en üstünde durmalı diye düşünüyorum

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
bak kardeş ... büyükbaş hayvanın boynu ve sol ön ayağı arasında bi boşluk var ... bu başını çevirmiş bir hayvan değilde başı hayvanın bedenine girmiş başka bir büyük baş hayvan gibi duruyo :) başarılar
Bu tasarımda dikkat ederseniz hayvanın kulakları ve gözüde yok, bunun yanısıra hayvanın kafası ve gövdeside aynı renkte değil, negatif ve pozitif bir ayrım söz konusu. Bu bir resim değil, ayrıntılarından arındırılmış bir hayvan figürü. Yani ben bu şekilde olmasını ben istedim, oradaki yanılsamalar, herkesin algı gücüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir, Ben daha çok temsil gücüyle değerlendiririm çalışmayı. Temsil gücüyle de yeterli olduğuna inanıyorum. Bir logo olarak farklı bir çalışma gerçekleştirmek istedim.

amigom

🌱Yeni Üye🌱
Beğenilecek tasarım. Güzel çalışma olmuş.

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neden ingilizce bir isim düşündünüz.

SHAHIR

🌱Yeni Üye🌱
Bence hayvanın orasında burasında bişi yok kardeşim logoya bakmak yerine görmeye çalışalım
Başarılı olmuş tebrik ederim ... ;)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
hayvan figürü daha farklı kullanılabilirdi... tarım ve hayvancılık ltd. şti. çok ayrı duruyor...

mustafak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayvan figürü daha farklı kullanılabilirdi... tarım ve hayvancılık ltd. şti. çok ayrı duruyor...

gercekten dediğine katılıyorum ayrı duruyor başka hata göremedim bende sonuçta logo illa ineğin başı burda kıcı surda bune bi logo tasarlarken illa şeklinin reel mi olması lazım en kısasından microsoft windows sun logosu dalgalı pencere ama dalgalı pencere olurmu olmaz adamlar yapmış cok güzelde tüm dünyaya yayılmış
:) bence çalışman güzel bi yazı aralığı fazla okadar bu işten anlamıyan biri oalrak yorumum.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Tarım ve hayvancılık yazısı yaklaşırsa ( O zamanda sanıyorum logo ile hizalama sorunu çıkacak) oradaki gereksiz ve fazla boşluk gözü rahatsız etmez, daha bir bütün olur (çok ayrı duruyorlar)...
Elinize sağlık.

serayhsky

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bir çalışma olmuş ve yaratıcı. emeğinize sağlık