Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nazar acil durum sigortası...

osmandilbaz

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışmam can sıkıntısı eseridir

bu arada resim fazla büyük oldu küçültemedim ben daha çömezim ilk çalışmalarımdan birisi cs4 te yaptım bunu

32400548.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok sıkış tışık olmuş kenarlardan boşlukları eksik etme derim ayrıca trektörün altınada gölge verirsen havada kalmış gibi durmaz seninde benim gibi gitmen gereken çok yol var.

nagi_23

🌱Yeni Üye🌱
çok sıkış tışık olmuş kenarlardan boşlukları eksik etme derim ayrıca trektörün altınada gölge verirsen havada kalmış gibi durmaz seninde benim gibi gitmen gereken çok yol var.

ek olarak traktorun camının arkasındakı beyazlıkları dekupe etmemıssın ve yazı karakterlerın uyumsuz olmus bence :angel:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmam ... çalışmanızın ismi bu mu ?

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Başlık degiştirilmiştir. Lütfen konu açarken dikkat edin...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
traktörün şeklini değiştirmişsin, sündürmüşsün kötü durmuş...herşey çok sıkışık olmuş..new holland logosu sayfadan taşıyor...kenar boşluklarını vermemişsin...çok fazla ve kötü font kullanmışsın...
yine de emeğine sağlık...daha iyi olacaktır...

osmandilbaz

🌱Yeni Üye🌱
dediğim gibi ben yeni liseye geçtim bölye işlere merakım var çevremde öğretecek kişiler varda onların boş zamanıda yok bende bölye işleri çok seviyorum kendi çapımda birşeyler yapıyoruz sizin gibi uzmanların yorumları benim için yeni bilgiler içeriyor çok teşekkür ediyorum