Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Netron iflas etmiş

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Bakınız: ÇözümPark - Netron Bilişim Akademisi İflas Etti

ve

Netron Bilişim Akademisi’nin Gerçek Yüzü -safasoysal blog

2007'de, "Türkiye'nin gelecek beş yılında ilk 500 firması arasına girecekleri" iddiasında bulunan bu köşe dönücülere, "Bu kafayla gittikleri takdirde gelecek beş yıl içinde Netron diye bir firmanın ortada kalmayacağını" resmen, hem de şirket içi network'deki e-posta yoluyla yazmıştım. Ardından, hemen network'den, grafik tasarım eğitmeni olduğum halde, yasaklandım, sansürcü bir şekilde. Şimdi, başta patronculuk oynayan Bülent bilmemne ve tüm şımarık muhasebecileri, umarım, simitçilik bile yapamaz.

Beş yıl bile geçmedi, yani bu kadar olur!

Benzer konular

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok şaşırdım ya.Zamanında çalışmıştık.O kadar sermaye ve birikim kuş oldu uçtu heralde:S
Hayırlısı olsun bakalım.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Netron , english time ile birleşti. Bunun için Netronun iflasını vermek zorundalar. Yeni bir kurum oluşturabilmek için eskisinin iflasını vermek mecburiyeti var. Netronun yeni adı Yaşam ve Eğitim Akademisi olarak değişiyor. Bünyesine English Time da katılarak yeni bir oluşum kuruldu. Zamanla netron adını Yaşam ve Eğitim Akademisi alacak..

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Şirketin, başkalarına satışı ancak KONKORDATO durumunda olabilir. Netron, iflas etmiş ve iflası resmen ilan edilmiş. Şirketin devri değil, ancak kalan maddi mallarının haraç mezat satışı söz konusu olabilir (Lütfen İcra ve İflas Kanunu'nu inceleyiniz)

Öte yandan, iflas eden bir firmanın, İTİBARI sıfırlanır. Dolayısıyla, o firmanın tekrar aynı isimlerle, başka firmalar içinde adının anılması, hiç de iyi olmayacaktır. İktisat kuralları yani, biraz da... English Time'ın aklı varsa, Netron adından uzak durur.

Ayrıca, internette hakkında onlarca mağdur ve şikâyet sitesi açılmış ve ben dahil, yüzlerce kişiyi mağdur etmiş ve iyice teşhir olmuş bir şirketi, matah bir şeymiş gibi savunmanın ne kadar doğru olacağına da siz karar verin. Marka hakkı, elbette Netron'un sahiplerinin elinde kalabilir veya satılabilir, o ayrı. Fakat itibarı kalmamış markanın satılmasının kime, ne yararı vardır, o da şüpheli, tabii. :)

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu hafta netron ile görüştükten sonra size hak veriyorum, belki fazla acımasız olduğumuzu düşünmüştüm, ama sözleriniz oldukça yerinde.. Netronun eski kadrosundan sadece bir kaç kişi kalmış onlar devam ettirmeye çalışıyor...