Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nikon d2h ile cekilmis birkaç foto objektifte bol miktarda pislik bulunmaktadır 18 35 nikon objektif var (d2h'da ne gider ama ) şimdilik bununla idare ediliyor....
fotoğraflar hakkında görüşlerinizi alabilirmiyiz..... şimdiden teşekkürler
arkadaşlar resimlerdeki kıl felan koptum ya çok matraksınız ... neyse ben çalışmaya döneyim ben oldum olsadı gökyüzü, bulut be güneşin o muazzam buluşmasına hayranım sizde o muazzamlıkta bişey yakalamışsınız ben resimlerde ki o kıl felan onları görmüyorum şuan ve o eşsiz buluşmanın göz zevkini ruhumu dinlendirmesini seyredebiliyorum ancak ... :angel::angel:
bir adamın cebinden cıkartabıldıgı hersey.. kırılmıs sigara..anahtarlık..cakmak..flash..kagıtlar..gecenlerde çiğnedıgı sakız ve bunun kagıdı..kavga sonra sı yolunan saclar ve sinirden dökülen kaşlarla beraber birde fotograf makınası.. ve akabinde.. - .. aaa dur sana olm makına war ne guzel manzara dımı hade cekelım.. farklı yaklasım farklı tadlar..ama aynen dewam))
cengo cok yetenekli,hassas,titiz ötesi bi arkadasımız oldugu için bunları bizlerle paylaşmak istedi..ayakta alkışlıyorum seni cengocan kıllı sanatcı ödülünü verdim sana hadi iyisin
objektifine yapıcağın farklı pislik tasarımlarıyla resimlere renk katabilirsin makinanın hakkını ver objektifini sil ve atıl sokkalara gün batımı vs şeyler çok basit kaçıyor daha iyi resimler bekliyoruz
cengo cok yetenekli,hassas,titiz ötesi bi arkadasımız oldugu için bunları bizlerle paylaşmak istedi..ayakta alkışlıyorum seni cengocan kıllı sanatcı ödülünü verdim sana hadi iyisin
evet arkadaşlar aramızda yaptıgımız yoğun tartısma ve eleştirilerinden sonra monarşik bir yolla c3ngo kardeşimizi yılın en kıllı sanatcısı secmıs bulunuyoruz
itirazı olan simdi konussun veya sonsuza kadar sussun
ne kıllı adamlarsınız ya iki kıla kıl kaptınız yani =) yorum yapan herkeze sonsuz tesekkürler plaket filan vercek misiniz böle kuru kuru olmaz ama (bilseydim baslığı graficafeye acardım )