Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nirvana Cover grubu icin fazlasiyla alakasız ama çizim olarak illustrasyon olarak süper ---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Kurt Cobain Sid'i mi severdi yoksa?Ice Age deki Sidi? Çalışma çizim olarak başarılı ama Nirvana Cover grubu ile bir alaka tutturamadım.Belki ben eksik birşeyler biliyorum.
Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş.. Photoshop Neyse de Corel Kastırmıstır Birazcık => Sağ Ayakkabının Kenarında Bacığın Ucu mu Kalmış Sanki Küçük Diye Göremiyomuyus Yoksa.. =>
Kurt Cobain Sid'i mi severdi yoksa?Ice Age deki Sidi? Çalışma çizim olarak başarılı ama Nirvana Cover grubu ile bir alaka tutturamadım.Belki ben eksik birşeyler biliyorum.
grubun adı miskin olduğu için akla gelen tek şey logo da sid'i kullanmak oldu.. grup nirvana coverladığı için kurt cobain ile sid birleşirse nasıl bir sonuc alırız dedik ve kurt cobain stilini sid'in üzerinde denedik.. bunlar beyaz gözlük, yırtık kot, soluk kahve bir hırka ve yırtık converse...