Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

odevımız ıcın hazırladıgım logolar vitaminsiz

otto999

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız benım ıcın onemlıdır !

vitaminsiz3.png

vitaminsiz2.png

vitaminsiz1.png

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
3 ayrı çalışma ama, vitamin yazısı aynı bu birinci dikkatimi çeken unsur... değişik yazı sitilleri ekleyebilirsiniz, ayrıca size tavsiyem forumda logo bölümünde yapılmış ve beğeni toplamış çalışmaları incelerseniz sizin glişiminize büyük katkısı olacağı kanaatindeyim, şimdiden kolay gelsin....

mervisshh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir kaç deneme daha yapmanızda fayda var bence
eminim çok daha iyilerini yapabilirsiniz.. :)

akinsenoc

🌱Yeni Üye🌱
özellikle 2.yi başarılı buldum açıkcası.. şekiller olarak bize hiç birşey anlatmasada (veya anlatıyorda ben göremiyorum) görsel açıdan başarılı.

otto999

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özellikle 2.yi başarılı buldum açıkcası.. şekiller olarak bize hiç birşey anlatmasada (veya anlatıyorda ben göremiyorum) görsel açıdan başarılı.

odevın icerıgını hocamız soyleyegı ıcın her sey olabılecek akılda kalıcı bır ısım dusundum..

ıcerıgını bılseydım bu konuda daha ozen gosterecektım.. vıtamın denınce turuncu ve yesıl renkleri akla geldıgı ıcın oyle bırseyler yaptım..

ılgınız ıcın tesekkur ederım.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bu logodaki yazıda vitanminsiz yazdığını algılamak için en az 1 dakika gerekiyor. Ve bir logo için bu haddinden çok fazla bir süre.. Kesinlikle font okunmuyor.
2. Çalışmada 9 farklı renk saydım.. Logo her kim için yapılıyorsa anlaşılan baya zenginler :) Daha az renkle çalışmalısın, okunaklı fontlar kullanmalısın, logoyu bir arada tutmaya özen göstermelisin ( geometrik şekiller tercih etmelisin)
Logoların hiç biri gerçek anlamda logo değil..

İyi çalışmalar.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
1. çalışma iyi gibi 2. çok karmaşık duruyor ama üzerleri,nde çalışınca muazzam bişiler çıkıcak gibi eline sağlık.

otto999

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sitemız ıcın yapıyorum logoları.. daha fazla ugrasacagım sey oldugu ıcın bunları hazırladım ve bı kenara koydum...bunlar temelı sayılır uzerlerınde daha fazla calısacagım..vitamin kelımesı aklıma renkleri getirdi rengarek olsun ıstedımm..yorumlarınız ıcın saolun..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bence gelecek vadediyorsun. Anlamadığım bir şekilde rep puanın düşük. Paylaşımlarına cevaplarına bakarak. İyi bir kullanıcı olduğunu düşünüyorum. Hakkında olumlu yorum yapma gereği hissettim. Ellerine sağlık

aliyimben

🌱Yeni Üye🌱
Bu logodaki yazıda vitanminsiz yazdığını algılamak için en az 1 dakika gerekiyor. Ve bir logo için bu haddinden çok fazla bir süre.. Kesinlikle font okunmuyor.
2. Çalışmada 9 farklı renk saydım.. Logo her kim için yapılıyorsa anlaşılan baya zenginler :) Daha az renkle çalışmalısın, okunaklı fontlar kullanmalısın, logoyu bir arada tutmaya özen göstermelisin ( geometrik şekiller tercih etmelisin)
Logoların hiç biri gerçek anlamda logo değil..

İyi çalışmalar.

katılıyorum..
ilk çalışman ilk bakıldıgında vitar oalrak okunuyor.