Değişik yorumlar yapmak görecelidir.Saygı duyuyorum.Bir takım sorunlar var elbette.Render yada kullanılabilinirlik gibi.Zaten şu an amacım Vray render, kaplama ve ışık özelliklerini en iyi şekilde yakalamak.Çok mükemmel tasarımları ortaya atıp berbat bir render, felaket ötesi ışıklandırma sistemi yapıp burada alkış alma niyetinde değilim.Ama görüyorum ki ( bende buna dahil olabilirim) çok kötü tasarımlara çok kötü yapılmış Vray renderlere bile burada alkış tutuluyor.Kimse kırılmasın diye belki.Bunun için bana bu yorumları yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Fakat bir tasarımcı biraz farklı bakar.Cisime, nesneye, objeye bakarken malzemenin yapısı, et kalınlığı, profil yapısı, o malzemenin yapısının kötü olduğu anlamına gelmez.Ben buna benzer bir çok objeyi Solidworks ile tasarladım.Kullananlar bilir.SolidWorks ile birçok dinamik test yaptım.Malzeme tipi seçtim.Çok hassas görünüme sahip çok sağlam ürünler tasarladım.Bu foruma yeni üye oldum.İnşallah vaktim olursa bu ürünleri buradan sizlerle paylaşmak isterim.
İyi çalışmalar.