Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ofiste Çalışacak Grafiker - İzmir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

expert44

🌱Yeni Üye🌱
Ofiste Çalışacak Grafiker

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Lise ve/veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Freehand, Photoshop, Illustrator, Corel programlarını aktif şekilde kullanabilen,Tasarımdan baskı aşamasına, montaj ve her türlü prodüksiyon sürecine hakim, Genel kültür ve görsel sanatlar konularında gelişmiş, Estetik bir bakış açısına sahip,Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi İzmirde ofiste part time - full time çalışabilecek grafikerler arıyoruz..

E-posta: ercan_gunbay@hotmail.com

Telefon: 0506 938 79 57

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
freehanf illustrator ve corel üçü neden gerekli anlamak istemiyorum işlev aynı kardeşim program israfı :)

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ofiste Çalışacak Grafiker

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Lise ve/veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Freehand, Photoshop, Illustrator, Corel programlarını aktif şekilde kullanabilen,Tasarımdan baskı aşamasına, montaj ve her türlü prodüksiyon sürecine hakim, Genel kültür ve görsel sanatlar konularında gelişmiş, Estetik bir bakış açısına sahip,Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi İzmirde ofiste part time - full time çalışabilecek grafikerler arıyoruz..

E-posta: ercan_gunbay@hotmail.com

Telefon: 0506 938 79 57

Merhaba,
İlanınız güncel mi bilmiyorum ama İzmir'in neresinde olduğunuza dair bir bilgi göremedim siteniz de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...