Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

öğrencilik zamanından

iletalis

🌱Yeni Üye🌱
11zi7.jpg

Benzer konular Forum Tarih
Suu_cskn Deneme Çalışmalar 6 796

Benzer konular

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
selamlar, öncelikle bayağı estetik bir çalışma, elllerine sağlık... yalnız tipografiye dayalı bir çalışma mı acaba? hani bende yeni yeni öğreniyorum tipografiyi, ve şu ana kadar anladığım kısmı ile harf/kelime/yazı sanatı kullanılarak anlatım olması gerekmez mi?

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel bir çalişma, anladiğimdan değil ama tipografiye dayali olarak gördüğüm tek şey kafa kismindaki "O" harfi..

iletalis

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim...
ben bunu tipografi dersinde yaptım bu bi ödevdi,
olay bi fonttan bi harf seçip onu fontun çizgilerine uygun bi karaktere dönüştürmek
aslında tipofrafik bi çalışma, tipografi illaki bir metnin olması yada afiş vs vs gibi bişeyde kullanılması gerekmiyor

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
teşekkür ederim...
ben bunu tipografi dersinde yaptım bu bi ödevdi,
olay bi fonttan bi harf seçip onu fontun çizgilerine uygun bi karaktere dönüştürmek
aslında tipofrafik bi çalışma, tipografi illaki bir metnin olması yada afiş vs vs gibi bişeyde kullanılması gerekmiyor

Anladım, tamam o zaman 2 kat güzel olmuş demeli :)

Yalnız sence fontun çizgilerine uygun bir karakter mi? Hani ben font'un gelişimine baktığımda düzgün ilerleyen çizgiler görüyorum, ama senin karakterinin çizgileri kalınlaşıp inceliyor? Bu arada ben grafik tasarım veya türevi bir bölüm okumadım ("bizim köyde oxford vardı da ben mi okumadım" demeye getirmiyorum elbet :D), yalnızca öğrenmek istedim...

iletalis

🌱Yeni Üye🌱
tekrar teşekkür ederim,
Keşke fontun ismini hatırlasam dicektim ama altında yazıyomuş zaten, belki orda çok net belli olmuyodur ama fonyun et kalınlığı aynı değil, bazı yerlerde inceliyo kalınlaşıyo falan, bide bilgisayarımda orjinal boyutundaki halini bulamadım bu küçültülmüş hali o yüzden çizgiler keskin görünüyo, aslında daha yumuşak ve çizgilerde o kadar kalınlık farkı yok var ama burda göründüğü kadar değil.
boşver bende bazen amaaaan okumasamıydım diyorum :p şaka tabi :)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
tekrar teşekkür ederim,
Keşke fontun ismini hatırlasam dicektim ama altında yazıyomuş zaten, belki orda çok net belli olmuyodur ama fonyun et kalınlığı aynı değil, bazı yerlerde inceliyo kalınlaşıyo falan, bide bilgisayarımda orjinal boyutundaki halini bulamadım bu küçültülmüş hali o yüzden çizgiler keskin görünüyo, aslında daha yumuşak ve çizgilerde o kadar kalınlık farkı yok var ama burda göründüğü kadar değil.
boşver bende bazen amaaaan okumasamıydım diyorum :p şaka tabi :)

:) Yok artık, ben jeofizik müh. okuyorum asıl bana acınası, nitekim alakam bile yok, ama kendi seçimim bu yüzden aslında acınası bir durumda bile değilim, acımayın bana :p

Neyse sayende farklı bir tipografi kullanımı gördüm, teşekkürler ;)

iletalis

🌱Yeni Üye🌱
tamam acımak yok nı ha ha
bende teşekkür ederim

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok zarif bir çalışma olmuş eline sağlık...

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel sade bir çalışma eline sağlık

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
bir yaşıma daha girdim :D
çalışma estetik
verdiğin bilgiler içinde ayrıca tşk.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok estetik ve rafine bir çalışma.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
su gibi akan çizgiler. böyle bakakaldım dakikalarca. sadece sol ayak ayak ucu biraz daha sivri mi olsaydı ne? yinede bütününe bakınca bakakalıyorum öylece işte :smile: tebrikler...

iletalis

🌱Yeni Üye🌱
su gibi akan çizgiler. böyle bakakaldım dakikalarca. sadece sol ayak ayak ucu biraz daha sivri mi olsaydı ne? yinede bütününe bakınca bakakalıyorum öylece işte :smile: tebrikler...

yorumun için teşekkür ederim beğenmene sevindim :)