Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul Dergisi Kapak

kntk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar okul dergisi için kapak çalışmam. İlk defa kapak yapıyorum ve sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin.

Benzer konular

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
resim guzel ama kalan kısım duzensiz.dergi örneklerini incelersen logo manşet alt manşetler vs. bunların duzenini iyi oturtmalısın. buradan dergileri inceleyebilirsin.

kntk

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler hemen bakıyorum. Başka görüşü olan yok mu?

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık :S Çok göz yorucu :S Aşırı derecede sadeleştirilmeli, daha uygun fontlar kullanılmalı. Çok görsel kullanmak, çok güzel olacağı anlamına gelmiyor malesef. Biraz daha çalışılmalı üzerinde. Kolay gelsin.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Örnekleri incelemnizi şiddetle tavsiye ediyorum ;) ayrıca başarılar diliyorum... çalışma çok karmaşık olmuş...

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba yaptığın çalışmaya, gözünü kısıp (bulanık fokuslama ayarı yaparak) bakmanı öneririm. Ne demek istediğimi anlayacaksın ... Başarılar dilerim .

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne bulursan koymuşsun...
Önemli olan çok şey kullanmak değil, en az şeyle en çok şeyi anlatabilmek.
Sadeleştirmeli, yazıları okunabilir hale getirmeli, gözü yoran karmaşadan kurtulmalısın...

kntk

🌱Yeni Üye🌱
herkese çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uyup hemen sadeleştirme işlemlerine başlıyorum.

Papatyaları mı azaltsam acaba, yoksa alt manşetleri mi? Üst manşetteki sarı rengi beyaz yapsam sadelişir mi acaba? kafam karıştı şimdi..

Son düzenleme:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
herkese çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uyup hemen sadeleştirme işlemlerine başlıyorum.

Papatyaları mı azaltsam acaba, yoksa alt manşetleri mi? Üst manşetteki sarı rengi beyaz yapsam sadelişir mi acaba? kafam karıştı şimdi..

Elma şekeri yazısını düzelt bir kere, çok deforme olmuş, tamam şirin ve sevimli olsun ama sıcaktan erimiş gibi de akmasın yani. Sarı zemin altındaki ovalliği düzgün ver bence.. Mesela gökkuşağı biraz daha ince ama en dışta olsun, sadeleştirdiğin ağaç gökkuşağının içinde kalsın, ama bütün bunları yaparken de yazacağın yazılara yer ayırmalı, bunları hesap etmelisin, Unutma ki bir tasarımda vermek istediğin ifadeyi, bilgiyi, etkiyi rahat verebilmek için boş alanlara da ihtiyacın olacak, gözü yönlendirecek, karmaşayı yok edecek, çalışmayı ferahlatacak boş alanlar...

kntk

🌱Yeni Üye🌱
kapak

Arkadaşlar tavsiyelerinize uyarak kapağı değiştirdim. Umarım bu sefer olmuştur. ( Gökkuşağını önde denedim ama hoşuma gitmedi.) Görüşlerinizi sabırszlıkla bekliyorum. İLkine göre ne durumdayım bilmek istiyrm.

kntk

🌱Yeni Üye🌱
O kadar mı kötü :( yok mu görüşü olan ?

kntk

🌱Yeni Üye🌱
Üstadlarım görüşlerinizi esirgemeyin bu acemiden :)

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
;Kardeş öncelikle eline sağlık uğraşmışsın belli.
Fontları kullanmayı öğrenmelisin. Bir çalışmada 2 den fazla font gözü yorar.
Ayrıca renklere dikkat et. Renkleri kullanırken doğadan faydalanmanı öneriyorum. Ağaç görseli kullanmışsın alt taraf yeşil. Üst tarafa da bir mavi fon veya gökyüzü kullanabilirsin soft bir şekilde. Üst tarafta haki renk boğuyor. Elma şekeri yazısı sabit bir logo ise bişey demiyorum ama değilse o elmayı biraz daha cana yakın yap ne bileyim bakanın biraz canı çeksin.
Kalp şeklinde bir ağaç betimi yapmaya çalışmışsın fakat karmaşa içerisinden kendisini göstermekte zorluk çekiyor gibi duruyor.
Unutma tasarımda sadelik içerisinden can alıcı mesajı vereceksin. Karmaşa bizim işimiz değil kardeş o picassonun işi ;) bu da günün iğrenç esprisi olsun kolay gelsin.