Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul Dergisine Kapak

gokeri06

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar okul dergisi için yaptığım amatör bi kapak nasıl olmuş?

iiiiiiiiiid.jpg

Derginin içeriğine göre konu başlıklarınıda yazcam ortasına...

sizlerinde fikirlerini bekliyorum...

Son düzenleme:

Benzer konular

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle hevesinizi kırmak istemem zaten amatör bir calışma oldugunu belirtmişsiniz ama o bina gercekten cok kötü görünüyor dekupede sorunlu, yerleştirmede hiç olmasa daha iyi sanki.derginin adı altındaki alanın opacty degeri fazla düşük olmuş sönük kalmış bence emegnize saglık ii çalışmalar

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yazı fontu olarak comic sans ms böyle çalışmalar için hiç uygun bir font değil okul resmi havada gibi ve en önemlisi background(arkplan)olarak kullandığınız resim okul dergi kapağı için uygun olmamış kolay gelsin

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha güzel bir çalısma olabilir aslında çünkü kolaydır okul dergisi çalısmaları arka fon ile okul resmı bağlanamamıs

hilmicekic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşım olmamış gibi duruyor. Yazı font seçimi yanlış. Okul resmi iyi durmuyor... Arka plandaki resmin en-boy orantılı değil.
Biraz daha güze birşey çıkabilir.
iyi çalışmalar

gokeri06

🌱Yeni Üye🌱
tesekkür ederim müdür arkadaşın okuluna yapmaya calışıyorum ve okul fotosu ve arka planın bunlar olmasını istiyo...

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk olarak arka plandaki resmin deforme olduğu bariz olarak belli,yazı fontu kesinnlikle uygun değil ve alttaki sayı vs. yazılarda gereğinden fazla büyük,ayrıca okul resmine biraz feather uygulayarak farklı bir yerde kullanarak ve biraz opacity sini düşürerek daha güzel sonuçlar alabileceğini umuyorumm...

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Okulun resmi çok kötü çıkmış öyle bir fotoyu o kesimle oraya koymak çok büyük hata ve Comic Sans MS değilde daha güzel yazı fonları kullanabilirsin.

Emeğine sağlık.

gokeri06

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar okul dergisi için yaptığım amatör bi kapak nasıl olmuş?

iiiiiiiiiid.jpg

Derginin içeriğine göre konu başlıklarınıda yazcam ortasına...

sizlerinde fikirlerini bekliyorum...

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşın istediğini değil de kendi düşünceme ve sizlerin düşüncelerine göre bişeler yaptım bide buna bakarsanız...

kapaksonhalikopya.jpg