Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul için ''Walpaper'' tasarımım !

Badsector_38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
(sevmesemde).. okulum için yaptığım bir tasarım... :sanat:
öneri ve görüşleriniz benim için çok ama çok önemli . :tongueout:

Son düzenleme:

Benzer konular

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Okul isminin rengi farklı olabilirdi, altına gölge atsan fena olmaz... Resmin alt tarafındaki bilgiler büyük ihtimalle başlat menüsü altında kalacak onuda biraz üste çekersen uygun olacaktır... ßunlar dışında gayet başarılı bir çalışma olmuş emeğine sağlık...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık gayet hoş okul çalışması için.

Badsector_38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okul isminin rengi farklı olabilirdi, altına gölge atsan fena olmaz... Resmin alt tarafındaki bilgiler büyük ihtimalle başlat menüsü altında kalacak onuda biraz üste çekersen uygun olacaktır... ßunlar dışında gayet başarılı bir çalışma olmuş emeğine sağlık...

Çok fazla abartmayım dedim ama yinede okul resmi sönük kalmış,bilgiler kısmıda dediğiniz gibi başlat menüsüne denk geliyor fakat bunu grafikerler.net için böyle yaptım normalde bunu dikkate aldım.
Teşekkür Ederim :)

alisuavi

🌱Yeni Üye🌱
Gayet Güzel Ama Okul İsmini ( Beyaz Renk Yapip Siyah Kontur ) Atsan daha güzel olr..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
her şey pixel pixel yazılar bile... özellikle mi oldu böyle... sevgisizliğinizi renklerle kapatmaya çalışmışsınız gibi bir izlenime kapıldım; daha sade çalışma yapmayı deneyebilirsiniz. okulunuzun adı yok gibi, biraz daha kalın hatlara sahip bir font ollabilir; tabii çalışmaya göre değişir bu... elinize sağlık, ilk deneme için.

Feyzoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşey çok güzel tasarlanmış okuL isminin yazı rengi pembe yerine beyaz olsa daha okunaklı olur gibime geliyor....ama yinede güzel ;)

Badsector_38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
her şey pixel pixel yazılar bile... özellikle mi oldu böyle... sevgisizliğinizi renklerle kapatmaya çalışmışsınız gibi bir izlenime kapıldım; daha sade çalışma yapmayı deneyebilirsiniz. okulunuzun adı yok gibi, biraz daha kalın hatlara sahip bir font ollabilir; tabii çalışmaya göre değişir bu... elinize sağlık, ilk deneme için.

Teşekkürler. :)

graflz

🌱Yeni Üye🌱
gayet canlı bir çalışma. küçük rotuşlar lazım sadece. diğer arkadaşların da dediği gibi okul ismi öne çıkmalı ve daha açık bir renkte. alttaki resimlerin yansımalarını keskin vermişsin. daha yumuşak geçiş verebilirsin. bir de arka fonu biraz daha saydamlaştırmayı dene. emeğine sağlık. devam...

Badsector_38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet canlı bir çalışma. küçük rotuşlar lazım sadece. diğer arkadaşların da dediği gibi okul ismi öne çıkmalı ve daha açık bir renkte. alttaki resimlerin yansımalarını keskin vermişsin. daha yumuşak geçiş verebilirsin. bir de arka fonu biraz daha saydamlaştırmayı dene. emeğine sağlık. devam...

Teşekkürler. :)

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 72 dpı da değilde 300 dpı da çalışmalısın... çok berbat bi çözünürlük var