Neler yeni

Okul Sitesi İçin Yaptığım Tasarımım.

Deniz-Web

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.deniz-web.com
Okul Sitesi İçin Yapmış Olduğum Web Arayüzü Tasarımı
indexpf.jpg

Tasarımda Yeşil Olan Yerde Xml Flash Bannerı Kısmı Olucak Arkadaşlar :)
Olumlu veya Olumsuz Tüm Yorumlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar... Kurdeleli Kısma Logo Gelicek.
"Müdürümüz Kısmı Eksik Çünkü Elimde Müdürn Resmi ve Öz Geçmişi Yoktu" :D

Benzer konular

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
doğum günü kısmı hoşmuş:) daha öncede varmıydı başka sitelerde bilmiyorum ama ben ilk gördüm:):):

HASANSAYGIN

🌱Yeni Üye🌱
Tebrik

Selam hangi şehirde yaşıyorsun eğer istanbul ise bi yazışalım birbirimize iş paslarım. sadece tasarımmı yapıyorsun web hakkında bilgi düzeyin nedir?

Deniz-Web

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.deniz-web.com
doğum günü kısmı hoşmuş:) daha öncede varmıydı başka sitelerde bilmiyorum ama ben ilk gördüm:):):

Evet Bir Sitede Gördüğüm İçin Böle Yapmayı Düşündüm. Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.:smile:

Selam hangi şehirde yaşıyorsun eğer istanbul ise bi yazışalım birbirimize iş paslarım. sadece tasarımmı yapıyorsun web hakkında bilgi düzeyin nedir?

AleykümSelam;

Sakaryada Yaşıyorum Yazın İstanbuldayım.

Yaptıklarım; Web Arayüzü Tasarımı, Web Sitesi ( Dinamik ve Statik Siteler ) & Grafik Tasarımı ( Kartvizit, Afiş, Broşür, Katalog ) & Flash Banner Reklamları Tasarımı ( Profesyonel Olmasada Çok Yakın Durumda. İnternetteki Reklamlar Kadar iyi Diyebilirim. ) Ayrıyetten Asp Kodlama Dili İle Script Yapabilirim. Şu Ana Kadar Script Yazmadım Ama İş Geldiğinde Yapabilirim. Eğer Düşünürseniz Pm İle Bildirebilirsiniz. Bilgim Photoshop, Dreamweaver, Swishmax 2 Programlarında İleri Düzeyde Bilgiye Sahibim. İllustrator Programı Bilgi Seviyem İse Yeni Başladığım İçin Düşük Seviyededir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok şık olmuş emeğinize sağlık

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En son eklenen resimlerde rakı balık mı yapıyor öğrenciler :p Şaka bir yana emeğine sağlık çok hoş gözüküyor, doğum günü bölümünü bende daha önceden görmemiştim fikir sana aitse takdir ediyorum.

Deniz-Web

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.deniz-web.com
En son eklenen resimlerde rakı balık mı yapıyor öğrenciler :p Şaka bir yana emeğine sağlık çok hoş gözüküyor, doğum günü bölümünü bende daha önceden görmemiştim fikir sana aitse takdir ediyorum.

Teşekkür Ediyorum. Öğretmenler Balığa Gidiyorlardıda Resim Çektik Öle Bi Kaçtane :rofl:

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
valla usta gördüğüm ara yüz super bir çok e-ticaret sistemi satan firmalardan çok çok daha iyi e- ticaret kodlayabiliyorsan bu ara yuzle bile 1 senede 500 e yakın müşterin olur emin ol. Piyasadaki o dandik sistem ve ara yuzleri görünce bu duşünceye vardım

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nasil guvenip koyuyorsunuz abi buraya boyle tasarim cakarlar diye korkumyormusunuz :D ?
nihayetinde birsuru belesci var biliyorsunuz.

doctorwho

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş gerçektende
Adece Duyurular ve Haberler için kullandığın fontu değiştirirsen daha da hoş olur gibi

Deniz-Web

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.deniz-web.com
valla usta gördüğüm ara yüz super bir çok e-ticaret sistemi satan firmalardan çok çok daha iyi e- ticaret kodlayabiliyorsan bu ara yuzle bile 1 senede 500 e yakın müşterin olur emin ol. Piyasadaki o dandik sistem ve ara yuzleri görünce bu duşünceye vardım

Görüşünüz İçin Teşekkür Ediyorum. E-Ticaret Sistemi Tasarımımıda Sizler Yaplaşacağım Yakında. Suanda Bitti Ama Bazı Değişiklikler Yapılacak. Ayrıca Kodlamasını Ben Değil İstanbuldan Bir Şirket İle Anlaştım Onlar Yapıcaklar. Bittiğinde Sizede Haber Veririm :) Güzel Görüşleriniz İçin Teşekkür Ediyor iyi Çalışmalar Diliyorum.

nasil guvenip koyuyorsunuz abi buraya boyle tasarim cakarlar diye korkumyormusunuz :D ?
nihayetinde birsuru belesci var biliyorsunuz.

Öncelikle Güvendiğimi Söleyemem :) Ama Emek Hırsızları Kol Geziyor. Hangi Sitede Kullanıldığını Görmesemde Hakkımı Helal Etmiyorum. Öteki Tarafta Kat Kat Fazlasını Alacağıma İnanıyorum. Tasarım İçin Ben Emek Harcadım, Kullanan Şe..sizlere Hakkım Haram Olsun. Allah Sizden Çıkarmazsa Bile Oğlunuzdan veya Kızınızdan Çıkarır Onlardanda Cıkarmazsa Torunlarınızdan Cıkarır ama İllaki Birisinden Cıkarır ve Bunun Vebalini Siz Üstlenirsiniz. Bu Arada Laf Biraz Fazla Uzadı Kusura Bakmayın :) Güzel Görüşleriniz İçin Teşekkür Ediyor iyi Çalışmalar Diliyorum.

Gerçekten mükemmel olmuş. Tebrik ediyorum.

Sağolun ALLAH Razı Olsun. Elimden Geldiğince Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum. Umarım Sizde Bu Tür Çalışmalar Yaparsınız ( Yapıyorsanızda Benim Haberim Yok Mazur Görün.) Güzel Görüşleriniz İçin Teşekkür Ediyor iyi Çalışmalar Diliyorum.

Güzel olmuş gerçektende
Adece Duyurular ve Haberler için kullandığın fontu değiştirirsen daha da hoş olur gibi

Merhabalar. Duyurular ve Haberlerin Yazı Fontunu Değiştirdim. Tasarım Şuanda Kodlanma Aşamasında. Bittiğinde Sizlerle Paylaşacağım Nasipse. Yeni Halini Paylaşmaya Vaktim Olmadı Fakat Herşey Tamamlandığında Paylaşmak Daha iyi Olur Diye Düşünüyorum. Güzel Görüşleriniz İçin Teşekkür Ediyor İyi Çalışmalar Diliyorum.

Hepinize Teşekkür Ederim. İnşallah Sizde Bu Tür Çalışmalara İmza Atarsınız :) Ayrıca Reklam Sektöründede Hizmet Vermekteyim. Referanslarımı Görünce Ne Kadar Profesyonel Olduğumu Göreceksiniz. Referans Linki: www.bannertasarimi.com/flash_banner

Çalışmak İsteyen Kişiler İletişim Bilgilerimi Pm İle İsteyebilirsiniz.

Reklammax İnternet Reklamcılığına Hazırladığım Flash Reklam Sitemizde Yayınlanmaktadır. Referans Linkinin Olduğu Yerde Alt Kısımda Yer Alıyor.

Son düzenleme:

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Deniz çok güzel bir çalışma olmuş. Şık ve yormayan bir tasarım.. Eline sağlık. Doğumgünü fikri de kim düşündüyse çok iyi.. Başarılarının devamını dilerim.

Deniz-Web

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.deniz-web.com
Deniz çok güzel bir çalışma olmuş. Şık ve yormayan bir tasarım.. Eline sağlık. Doğumgünü fikri de kim düşündüyse çok iyi.. Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkür Ederim Beğendiğinize Sevindim. Doğum Günü Bir Arkadaşım Önerdi Ama Nereden Aklına Geldi veya Aldı Bende Bilmiyorum O Söyledi Ben Uyguladım. İnşallah Başaracağız :)