Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul Web Site Çalışmam

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
https://www.armaganilkogretim.com/index.htm

İyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum benim için çok önemli.

1bvkb.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak fena değil fakat birkaç sıkıntıyı belirtmeliyim.
Öncelikle üst kısımda kağıt ve bant vektörü logonun üstünde duruyor bunu düzeltmelisin.
Sağ kısımdaki fotoğraflar tasarım estetiğinden çok uzak çerçeve içine atarak (veya farklı tasarımla) daha düzenli hale getirebilirsin.
Sol kısımdaki (menü) yazı fontu seçiminde el yazısını yakalamaya çalışmışsın ama çok sert bi tercih olmuş biraz daha gözü yormayan daha yumuşak bi (el yazısı karakteri) font kullanmanı öneririm.
Tıklayın vektörleri fazla sıradan değil mi? (tercih senin tabi)
Son olarak alt kısımda "Sınav tarihleri/sonuçları" başlığı yanındaki kalem fazla büyük sanırım.
Emek verilmiş, eline sağlık, kolay gelsin..

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim yorumunuz için evet bant kısmını şimdi gördüm.Bant olmalı mı olmamalı mı kararsız kaldım.Soldaki menü ise el yazısı değilde deftere hani not alırız ya hızlı hızlı öyle birşey yapmak istedim.Dediğiniz gibiyse düzeltirim.TIKLAYIN yerine ne desem daha iyi olur ?
Detaylar.. falan :/

Edit:Fotoğraflar kısmını dediğiniz gibi haklısınız.:)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Soldaki menü ise el yazısı değilde deftere hani not alırız ya hızlı hızlı öyle birşey yapmak istedim.Dediğiniz gibiyse düzeltirim.

Neticede ikiside el yazısı. Bu fontun benzerlerini araştırıp daha uygun olanını bulabilirsin.

Bant kalabilir tasarımında sıkıntı yaratmayacaksa şayet.
Sağ kısımdaki fotoğrafları düzenledikten sonra orta kısımda biraz daha boşluk oluşacaktır üst kısımdaki kağıdı ve yazıyı biraz daha aşağıya çekip düzenleyebilirsin.

Tıklayın yazısından ziyade alt kısımda kullandığın vektörden bahsediyorum :)

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tıklayın vektörleri sıradan olsun istedim çok abartıya gerek duymadım.Onun dışında diğer öneriliernizi dikkate alacağım.Teşekkürler.

kimlanbenmi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Value arkadaşın dedikleri dışında benim gördüğüm başta bulunan kağıt açılan birşey olsa daha bi güzel olurdu sanki. Ama gerçekten güzel olmuş, tebrikler.

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sol menüdeki yazı fontu seçiminde kararsız kaldım acaba önerebileceğiniz bir yazı fontu var mıdır ? Teşekkürler.