Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

okulda şiddet

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okulda şiddet konulu afiş tasarımım..

iddettp9.jpg

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
basarili bir calisma, tipografi ve kontrastliklar gercekten cok basarili....

tebrikler...

alone_in_the_dark

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aranıza yeni katılan biri olarakters anlaşılmak istemem fakat bence tasarımın sadece renk uyumu çok güzel dikkati üzerine çekiyor fakat birşey anlatamadı bana sadece dikkatimi çekti tabi bu benim görüşüm yanlışta olabilir doğruda ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

pinkkk

🌱Yeni Üye🌱
Ya pardon ama ben burdaki mesajı pek algılayamadımm..Amaç nedir...Tamam renkler süper ok ...uyumlu ama...çok karışık ve algı zorlanıyo..Ters tarafta duruyo sanki okumak için extra bi efor sarfetmek zorunda kalıyo insan....benceee tabiii...

portakal çiçeği

🌱Yeni Üye🌱
--------------------------------------------------------------------------------

Ya pardon ama ben burdaki mesajı pek algılayamadımm..Amaç nedir...Tamam renkler süper ok ...uyumlu ama...çok karışık ve algı zorlanıyo..Ters tarafta duruyo sanki okumak için extra bi efor sarfetmek zorunda kalıyo insan....benceee tabiii...

arkadaşın düşüncesine katılıyorum ben bu afişin vermek istedigi msj anlayamadım ilk bakışta dikilmiş dügmeyi andırdı renkler hoş

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş kontrastliklar iyi fakat anlamadığım bir nokta çarpıdan çıkan ışıkta bir problem var sanki çıkış noktası olmamış ayrıca bu ışık da güzel durmuyor diğerleri gibi. İş olarak güzel fakat amacına ne kadar ulaşılır tartışılır. Tipografi güzel fakat yazı tamamlanmamış.

Ayrıca merak ettim /, -, +, x sıralamasını neye göre yaptın? Ne anlamamız gerekiyor burdan?
Renklerin uyumuna ben de katılıyorum. hoş.

Teşekkürler...

portakal çiçeği

🌱Yeni Üye🌱
matematiksel sıralama bana göre bölme işareti bölücülügü kendilerinden olmayanları çıkarmayı ve toplanıp şiddet uygulamayı anlatıyor benbunu algıladım sıralamada ama fatos arkadaşın düşüncesi önemli

berta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılar sola degilde saga doğru uzasaydı daha kolay okunurdu bence. ve bu çalışmayı yol kenarında düşünürsek eger insan sadece bakar ama neyi anlattığını anlamak gerçekten çok zor. siz amacın ne oldugunu bilerek düşünmüşsünüz fakat
bu çalışmanın ne mesaj vermek istediğini bilmeyen ama bilmesi gereken kişiler bilemez ve o sözünü ettiğim kişiler söz konusu reklamı yaptıran firmanın müşteri kitlesi.. görsel olarak gerçekten renk uyumu çok hoş dikkat çekici. basarılar..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede başarılı bir çalışma olmuş. Özelliklede insan kafasını typografi ile anlatımın ve şiddet yazısının oradaki insanın ağzından haykırıyormuşcasına çıkışı. Bencede çok başarılı.

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma çok dikkat çekici alışmısın dışında güzel çalışma

arkadaki çizgilerdeki buğu ışık süzmesini göstermişsede X deki çizgi diğerlerine göre uyumsuz olmuş sanki

ben acemiyim eleştiri yapmak haddim değil ama napım eleştirileri okuya okuya içimde bi eleştirmen doğmaya başladı yaw :D

daha adam gibi çalışam bile yok :S

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma çok güzel renkler çok güzel uymuş ellerin dert görmesin fatosh:)

magneto2001

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ellerine sağlık. benim anladığım YÖK ten bahsediyor.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence çok hoş bir çalışma :peace1: faket bende en öndeki ışığı çok sert buldum onun dışında çok güzel olmuş

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim yorumlarınız için:)

koobe

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma olmuş eline sağlık.bu afişi dünyanın her yerinde kullan.

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma çok güzel yazılar uyumlu ve
sadece ben bir şeye takıldım oda % işaretleri

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tebrikler Gayet Başarılı Bir Çalışma

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üstün sanatsal yetilerini kullanmayı bilen tecrübeli grafikerler yani farklı ve mükemmel bakış açısına sahip üst düzey anlama kapasiteli kitleye hitap eden hoş bir çalışma olmuş... Dilerim minik öğrencilerimize yada halkımıza msj vermek maksatlı hazırlanmamıştır...Emeğinize Sağlık