Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ölüm ile yaşam arasında 21 gr.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
86056100.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ölüm anında ki bu 21 gr. lık eksilme Ruh olarak değerlendiriliyor. Bir belgeselde bunun izinli olarak araştırmasını izlemiştim. Konu ve afiş çalışmanızla hayli ilginç. Tebrik ederim.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
bilim adami insan ruhunun 21 gram oldugunu hesaplamis ölüm anina yakin insanlarla özel bir ortamda yaptigi deneyle bulmus bunu tabi
ölüm aninda kisideki terlemeden tutun verdigi nefese kadar herseyi hesaplayan profesör ,her insanda 21 gram eksilme fark etmis.
bu eksilme tibbi cihazlara bagli insandaki bütün hayati fonksiyonlarin durdugu an gerçeklesiyormus...tebrik ederim çalışmanızdan dolayı çok başarılı

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet çalışma güzel ellerine sağlık ve ilginç bir konu.
Lakin neden yeşil gri ? onu merak ettim

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazıda kelimeler arasında devalar boşluklar var ama çalışma genel itibari ile çok hoş..Konuda çok güzel ellerinize sağlık..

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Yorumlar için teşekkür ederim. Neden gıri ve yeşil diye soruldu cevaplayayım. Kendi adıma söylüyorum, benim için yeşil hayat demektir belkide tamamıyla yeşil bitki örtüsüyle kaplı bir ortamda yetişdiğim içindir. gri ise benim için sönüklüğü ifade eder. bir çok belirsizlik gride gizlidir. ondan bu renkleri seçtim. Gerçi islam inancına göre yeşil ölümün rengidir ama mevzumuz din değil. zaten bu çalışmada tamamen hobi olarak yaptığım bir çalışma. bir yerde sunulacak yada satılacakta değil.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumlar için teşekkür ederim. Neden gıri ve yeşil diye soruldu cevaplayayım. Kendi adıma söylüyorum benim için yeşil hayat demektir belkide tamamıyla yeşil bitki örtüsüyle kaplı bir ortamda yetişdiğim içindir. gri ise benim için sönüklüğü ifade eder. bir çok belirsizlik gride gizlidir. ondan bu renkleri seçtim. Gerçi islam inancına göre yeşil ölümün rengidir ama mevzumuz din değil. zaten bu çalışmada tamamen hobi olarak yaptığım bir çalışma. bir yerde sunulacak yada satılacakta değil.

Bende gri plandaki düşünceni merak ettim zaten :) güzel düşünce
ama griye laf etme :D
benim rengim

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
ilginç bir konu ve guzel bir calısma tebrıkler

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
giderilebilir ufak hatalar var ama cok başarılı emeğine sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
renklere bende takıldım ama
güzel çalışma olmuş emegine sağlık arkadaşım...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle bi konu için başka nasıl bi çalışma yapılabilir bi bilgim yok ama bence bu da değil.. niyetim hevesinizi kırmak değil sadece içimden geçeni söylemek.. emeğinize de ayrıca saygım var ... ama konu afişin kendinden daha ağır duruyor ve terazinin kefeside eşit değil bana göre...

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma güzel olmuş...

Yeşil yaşamı temsil ediyo sanırım oyüzden gride ölümün soğuk yüzünü değil mi? Yada ben yanlış anladım... :)

Bir amatörden basit bir kaç öneri...

Yana bir melek resmi koymak yerine art alanda sola bir insan resmi koy ve sağada bu sülieti bulurlaştırarak ve opasitesini düşürerek koy, yanlarada hafif biraz smudge ugulaya bilirsin diyorum ve earka planada bence saat imgesini uygun bir profille oturt derim.. Birde renk olarak bence yeşil değilde mavinin gökyüzü tonunu seçsen, hani hem ilgi çekici olur gibi geliyo hemde geçişte kafalarda daha farklı bir anlam uyandırır gibi geliyor..? Yazı fontunu bozma bence gayet iyi...

Bunlar sadece birer öneri belki kafanda farklı bişeyler uyandırır..

Son düzenleme: