tolgilis
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu bir yarışmaydı ve bana rengi beğenmedim diyende jurideki grafik hocamdı.sonra bana böyle yapmamı söyledi.içime hiç sinmesede bu şekilde yarışmaya gönderdim ve 3. bile olamadım
![]()
bu bir yarışmaydı ve bana rengi beğenmedim diyende jurideki grafik hocamdı.sonra bana böyle yapmamı söyledi.içime hiç sinmesede bu şekilde yarışmaya gönderdim ve 3. bile olamadım
![]()
aslında aykırıığa karşı değiliz sadece yerinde olursa güzel ne bileyim bir rodiye veya onun tarzı spor giyim mağazasına aykırı tasarım hoş olur ama bir kığılıtarzı yakım elbise ve klasik giyimmağazasına onu yaparsan döverler adamı(ve kadını) anlatmak istediğim buçok teşekkürler arkadaşlar.çalışmaları beğenmenize sevindim.aykırılıklardan hoşlanan arkadaşlarında olması ne güzel...
ya bu sitede neden egitimi yok grafikerligin hangi bölümünde var[/QUOTE
burada grafikerliğe ilk adım atmış arkadaşlarda profesyonellerde var.herkes çalışmalarını fikirlerini gönderiyor ve paylaşıyor.tam olarak bir eğitim almak istiyorsan bunu internette bulamazsın zaten.özel kuslar veya üniversitelerin grafik bölümleri var.bunlara girmeyi başarırsan grafiğin temelini alabilirsin.fakat grafiker olabilmen için iyi fikirlere,yeteneğe ve fazlasıyla bilgiye ihtiyacın var.sana çalışmalarında başarılar dilerim..
ya bu sitede neden egitimi yok grafikerligin hangi bölümünde var
yazmıştım ama geri alınınca silinmi eline sağğlıkçok teşekkürler arkadaşlar.çalışmaları beğenmenize sevindim.aykırılıklardan hoşlanan arkadaşlarında olması ne güzel...