Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ön Arka A3 Katalog

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
DIŞ YÜZ
34165253ui7.jpg

İÇ YÜZ
arkaeh0.jpg

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
uçuşan harfler, gereğinden büyük görseller ve zemine eklediğiniz yazılar... çalışmanızın karışık olmasına yol açmış... ayrıca kapak kısmı iç sayfalara benzemiş... kişi broşürde ilk kapağı görür... bu nedenle daha özenle yapılmalı...

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aynen.Kapak için farklı bi çalışma yapmalısın...

ressam26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlara katılıyorum ve renklerini kesinlikle değiştirmelisin gri tonları çok yakın nesneler ve yazılar bir biri içinde erimiş. çarpıcı ve seçilir olmasını istiyorsan arka ve ön plan yani fon tonlarını zıt seçmelisin.ve çok süslü yazıları az kullanman yada kullanmaman daha etkili olacaktır. kolay gelsin.

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler çok soğuk olmuş bir makina Katalogu için ****l görünümü olaraktan idali bir renk olabilir ama ambalaj makinalarına olmamış. sen beyendiysen gri yi ön plana çıkaracak renkler ata bilirsin mesala laciver ve turuncu hem göze hoş gözükür hemde ilgi çeker bence. Çalışmanı bizimle paylaştığın için teşekkürler

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Söylenenlere katılıyorum. Birde benim gözüme internet adresi battı. Heryerde koskocaman puntolarla internet adresini yazmışsınız. Çok fazla olmuş bence. İyi çalışmalar

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştiri ve yorumlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar..

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende ıc sayfaya bısey soylemek ıstıyorum bence usttekı yazıların altına kullandıgın sıyah efect olmamıs cok goz yoruyor yoksa ıc sayfalar gayet ıyı olmus kapak konusunda arkadaslara katılıyorum onun ıcın kapak kısmına yorum yapmıyorum ellerıne saglık emegıne saglık

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim.
Aslında şöyle bi açıklama yapma gereği duyuyorum artık. Kapaktada içerdede müşterim özellikle gri kullanmamı istedi. Yani kağaı daha değişik yapma şansı bırakmadığı için, bende gri tonları ancak bu şekilde kullanabildim. Bilirsiniz bazen sizin beğendiğinis müşteriniz için anlamsız gelebilir.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım aslında kötü değil ama renklersin soluk olması tasarımı bozmuş ürünlerin dikaket çekmesi istiyorsan zeminin soluk yapıcağına ürünleri kenarlarına gölge falan yapabilirsin