Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Online PHP Kursu Ama Güvenli mi Arkadaşlar

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar online uzaktan eğitim php kursu veren bir firma buldum
fiyat biraz ucuz ama zaten içeriğe baktım megep modülleri ile veriyorlar dersi
20 gün sürüyormuş

fakat kayıt olurken tc no falan istiyorlar sizce güvenilir midir
aşağıda linkini verdim ilgili sitenin
reklam amacı yok
zaten ben bir yıldır bir firma arıyordum
bulunduğum şehirde de yok
başka üniversitelerde falan var ama onlar da 1000 tl 2000 tl istiyorlar ve php nin yanın da başka dillerde öğretiyorlar java , javascript html vs.

benim zaten web tasarım setifikam var ben php sertifikası almak istiyorum sizce güvenli midir lütfen cevabınızı bekliyorum yada başka online sertifika alabileceğim hesaplı yerler varmıdır

iyi akşamlar herkese

NAATURE AKADEMİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ - ONLINE SERTİFİKALI EĞİTİM MERKEZİ - NUZEM | Uzaktan Eğitim | Uzaktan Eğitim Merkezi | E-sertifika | Online Eğitim | Online Sertifika Programları | Kariyer | Sertifika Programları | Sertifikalı Eğitim | Sertifi

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar online uzaktan eğitim php kursu veren bir firma buldum
fiyat biraz ucuz ama zaten içeriğe baktım megep modülleri ile veriyorlar dersi
20 gün sürüyormuş

fakat kayıt olurken tc no falan istiyorlar sizce güvenilir midir
aşağıda linkini verdim ilgili sitenin
reklam amacı yok
zaten ben bir yıldır bir firma arıyordum
bulunduğum şehirde de yok
başka üniversitelerde falan var ama onlar da 1000 tl 2000 tl istiyorlar ve php nin yanın da başka dillerde öğretiyorlar java , javascript html vs.

benim zaten web tasarım setifikam var ben php sertifikası almak istiyorum sizce güvenli midir lütfen cevabınızı bekliyorum yada başka online sertifika alabileceğim hesaplı yerler varmıdır

iyi akşamlar herkese

NAATURE AKADEMİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ - ONLINE SERTİFİKALI EĞİTİM MERKEZİ - NUZEM | Uzaktan Eğitim | Uzaktan Eğitim Merkezi | E-sertifika | Online Eğitim | Online Sertifika Programları | Kariyer | Sertifika Programları | Sertifikalı Eğitim | Sertifi

valla arkadaşlar nasıl anlatsam acayip bir sistem ben ücreti ödedim kayıt oldum ve hiç bir sınava girmeden sertifika veriyorlar araştırdım diğer dersler için sınavları olanlar var sunumlar videolar modüller vs.

ama ben hiç bir sınava girmeden php sertifikası alacam bana göndereceklerini söylediler pes doğrusu bu kadar hızlı ve garanti bir sistem şimdiye kadar hiç görmedim

az para ile kolayca sertifika isteyenlere tavsiye ederim