Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ortadoğu ileri arıtma logo

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
İleri arıtma yapan bir kuruluşa yapmış olduğum logo sunumu yaptım sizlerinde fikir ve düşüncelerini almak istedim şimdiden teşekkürler

logoalimasi.jpg

Benzer konular

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmamış bence,başka font kullanabilirsin veya farklı logo sitelleri kullanabilirsin

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Burda anlatmak istediğim lacivert renkte olan okun pis su ve ileri teknolojiyle temiz suya maviye dönüştüğünü anlatmak istedim açıkcası fikirleriniz için tşkler

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben beğendim belki font değiştirilebilir ama fena da değil font seçimin

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
baska fontlar deneyerek siteye yüklermisiniz :) arasından en güzelini seçelim veya yorum yapalım :) bence fontu değişşe çok daha hoş olur :) emeginize sağlık :)

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
font sorunlu. renk için güzel düşünmüşsün ama tonları ile biraz daha oynayabilirsin.

okları kullandığın formu biraz daha kalınlaştırıp, yazıyı da yaklaşık o et kalınlığında daha düz bir yazı ile yazarsan daha iyi olabilir.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
fikir ve renkler güzel ama font pek güzel değil.Başka fontlarda kullanalabilir
emeğine sağlık

zeybin

🌱Yeni Üye🌱
bencede font da değişiklik yaparsan güzel olur. emeğine sağlık

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevgili kardeşim burada asıl sorun ne biliyor musun?
derdini anlatmaya çalıştığın ''O'' harfi var ya, diğer harflerle o kadar arası açık kalmışki, bir kere dağınık görünüyor. ok hareketlerini yanlara doğru değilde, aşağı-yukarı ya da alt-üst çapraz yönlerde yaparak diğer harflerle yakınlaştırmalısın. ORTAD ve ĞU şeklinde iki kelime ve ortada bir ikon şeklinde duruyor bu yüzden. Ayrıca ortada kullandığın oklu dairenin et kalınlığı ile font et kalınlığı uyumsuz olduğu için sırıtıyor. Arkadaşların başka font dene deyişinin sebebi bu olsa gerek. Evet, ya fontu daha ligh bir fontla değiştir ya da dairenin et kalınlığını kalınlaştır.
Selamlar...

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel yorumlarınız için çok tşk ederim dikkate alıcam söylenenleri

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık, bence renk de, font da güzel ama Semih Taneri'nin yorumundaki gibi O kopuk kalmış. aynı font ile bir O yapıp okları bu harf üzerine eklersen ve arayı biraz kapatabilirsen bence süper olacak. bir de alt satırın tamamını lacivert yapsan daha iyi olmaz mıydı? böyle olunca birbirinden bağımsız iki cümle gibi olmuş sanki. iyi çalışmalar...

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nuhungemisine katılıyorum. Yorumu ağzımdan aldın... :)