Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Osman BİLAL kartvizit çalışması

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bır sac tasarım ve guzellık merkezıne calısmıs oldugum kartvızıt calısmam, degerlı goruslerınızı ve elestırılerınızı almaktan mutluluk duyarım..

osmanb305lalbask305.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zemin rengi uymamış bence.Bir de mor ve ona yakın renklerle deneyin.Belki daha şık durur.Emeğinize sağlık.

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eksıklıqı farkettıqımde gec olmustu afedersınız :)
duzeltmeyı yapdıgınız ıcın tsk ederım

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzellık salonunun kullandıgı renkler sıyah kırmızı ve grı tonlarında oldugu ıcın kullandım acıkcası ıcıme henuz sınmıs degıl, hala cok eksıgı var gıbı.. fıkrınızı almak ıstedım

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki DÜZELT butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar mesajlarımın altında duzelt butonu olmadıgı ıcın duzeltemıyorum butonu koyma sansım da yok malesef ama yınede kusura bakmayın.. yorumlarınız ıcın tesekkur ederım hepınıze..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bence gri yerine siyah fon daha agır göstericene inanıyorum birde mat selefon oldumu oof daha hoş olurr bence zeminni siyah yapın derimm emegine sağlık arkadaşım...

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sıyahda dusundum ama bu daha hos durdu gıbı geldı. desenlere ve logoya lak uygulatmak ıstıyorum arka fon rengı ıse pantone solıd coated kartelasından uyarladım. umarım baskıda guzel bır calısma cıkar ortaya .. yorumun ıcın tesekkur ederım mryers mutlu oldum :)