Neler yeni

osmanlı pazarı tabela

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
osmanll.jpg

ışıksız germe olarak basıldı. müşteri beğendi ama bilirkişi olarak sizlerin fikirlerini almak istedim.

saygılar

Benzer konular

freshmaker02

🌱Yeni Üye🌱
arka plandaki tuğra derinlik katmış.eline sağlık.

ibosa

🌱Yeni Üye🌱
amacına uygun bir çalışma olmuş ellerine sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Osmanlı imparatorluğunun gelmiş geçmiş en büyük padişahlarından sanırım Fatih sultan mehmetin tuğrası(imzası) ne alaka kullanılmış bilmiyorum..Osmanlı pazarı için illaki tuğra mı olması lazım? Bir işe başlarken en azından araştırma yapmanı tavsiye ederim.. Font seçimi bana kalırsa yanlış. Çünkü osmanlı italik kullansa da modern yazılardan uzaktı..Daha çok Hat sanatıyla yazılabilirdi..Zemin nostalji için iyi fakat, tuğra kullanımı, hatta 2 kez kullanımı, tabelanızın sol tarafındaki girinti, girintideki tel yazımı başarısız..
Müşteri beğenebilir, teknik konularda yetersizdir, görseli siz koyarsınız, siz yaratırsınız sıfırdan ama siz bu işi yeterli bulup beğendinizmi?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Border kısmı Font rengide yada siyah olabilirmiş
Eline sağlık amaca uygun olmuş

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben çok başarılı buldum yanlızca 2. kez ufak tuğra kullanmak yerine köşedeki vektörden kullanılabilirdi diye düşünüyorum ama herkesin zevki farklı tabi fontta çok hoş adını yazarsan sevinirim belki bende vardır ama şuan daha çok dikkatimi çekti. başarılar ;)