Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar; otel için yaptığım föy tasarımı eleştirilerinizi bekliyorum daha onaylanmadı...Bakalım bu savaştan kim sağ çıkacak delirmek üzereyim
Fikir fena sayılmaz ama uygulaman yeterli degil şevkini kırmak istemem fakat özellikle font seçimlerine biraz daha özen göster ve yazı renkleri çok göz tırmalıyor. Eğer bu fikir seninse eminimki daha iyisini yaparsın birde kullandığın fotoğraflar baskıda başına dert olacaktır.
Katılıyorum ama görsele dayanan işlerde bunu düşünecek hatta olay yaratcak zihniyetler doğmuş durumda.. Neyse Spa İşinde nerdeyse sabit olarak kullanılan spa bayanı bayan ve fazla üstüne düşülmemiş fontlar dışında hoş bir çalışma..
logoları var canım ama bu şekilde istediler otel içinde lobide durucakmış zaten tasarım benim hakimiyetimden çıktızaten bu tasarım rahat 5 kere değişecek ben alıştım artık...
Bence bir de logo yerleşimli olarak yapın. İkisini de görsünler. Azıcık normallerse logo koydurtmadıklarına pişman olacaklardır mutlaka. Sen baştan yapmış olursan sen akıl etmiş olursun. Emin ol logolu olanı seçeceklerdir. Evet Horus haklısınız!!!!
Bence bir de logo yerleşimli olarak yapın. İkisini de görsünler. Azıcık normallerse logo koydurtmadıklarına pişman olacaklardır mutlaka. Sen baştan yapmış olursan sen akıl etmiş olursun. Emin ol logolu olanı seçeceklerdir. Evet Horus haklısınız!!!!
Bu arada birisi bu fotoğraflar baskıda sorun yaratabilir demiş. Neden demiş? 300 dpi değil mi? Nereden anladı bilemiyorum bunu ama belki bu fotoğrafların renklerini açmalısın biraz, ben sadece koyu çıkma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Özellikle son resimde renkler çamurlaşabilir. Onun dışında ben genel hatlarıyla bu tasarımı beğendim.Ellerinize sağlık.
Bu arada birisi bu fotoğraflar baskıda sorun yaratabilir demiş. Neden demiş? 300 dpi değil mi? Nereden anladı bilemiyorum bunu ama belki bu fotoğrafların renklerini açmalısın biraz, ben sadece koyu çıkma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Özellikle son resimde renkler çamurlaşabilir. Onun dışında ben genel hatlarıyla bu tasarımı beğendim.Ellerinize sağlık.
Birisi derken beni kastettiniz sanırım:S Camii ve Sauna fotoğrafları matbaada basılırsa sorunlu olacak gibi durmuyor olacaktır zaten siteden alınmış ve dağılmış olduklarını dikkatle inlerceseniz göreceğinize eminim
Birisi derken beni kastettiniz sanırım:S Camii ve Sauna fotoğrafları matbaada basılırsa sorunlu olacak gibi durmuyor olacaktır zaten siteden alınmış ve dağılmış olduklarını dikkatle inlerceseniz göreceğinize eminim
tasarımı yapan benim fotoğraflar benim elime 300dp geldi siz siteden alındığını nereden çıkardınız bilmiyorum zaten matbada ofsetle basılmıycak..sanırım sorunda olmıycaktır...teşekkürler