Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Öykü Café Broşür Tasarımı

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 yıl kadar önce Eskişehir'de okurken yapmıştım bu çalışmayı.

Benzer konular

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeşil ve moru bir arada severim zıt renkleri birlikte kullanmak zordur demekki ben becerememişim. Yada doğru tonları yakalayamamışım. Umduğunuz için saolun genede :)

Son düzenleme:

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şu renklerle haşır neşir olmak ne zor işmiş yaa

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma için birşey diyemicem çünkü sunum çalışmayı yutmuş. Mor rengi çok seviyorsunuz sanırım :) emeğinize sağlık

yusuf_simsek

🌱Yeni Üye🌱
renk uyumu bende hoşd dikkat çekici sanırım beyaz renk eksik biraz
:)

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sag alt fontlari yanlis kullanman olayi kibrit kutusuna cevirmis.
Aslinda cik hos bir afis calismissin

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sag alt fontlari yanlis kullanman olayi kibrit kutusuna cevirmis.
Aslinda cik hos bir afis calismissin

içinde olumlu ve olumsuz yanları barındıran eleştiriler en sevdiğim :D Teşekkürler düşüncelerine bende katılıyorum.

_arti10_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
60 lı yılların afişlerine çok yakın bence renkleri uyumlu olması her durum içn geçerli değildir.
bazen zıtlık bazende uyum satar kendini. Ben beğndim ama çok emek harcanmış bi çalışma gibi durmuyor. Daha çok sağdan soldan toparlanmış öğelerin harmanlanması gibi duruyor.
Tarantino bunu görse filmleri için senden de bi çalışma istermiydi acaba :D:D:D:D

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
60 lı yılların afişlerine çok yakın bence renkleri uyumlu olması her durum içn geçerli değildir.
bazen zıtlık bazende uyum satar kendini. Ben beğndim ama çok emek harcanmış bi çalışma gibi durmuyor. Daha çok sağdan soldan toparlanmış öğelerin harmanlanması gibi duruyor.
Tarantino bunu görse filmleri için senden de bi çalışma istermiydi acaba :D:D:D:D

ozaman baya uraşmıştım açıkçası :) tabi harmanlama kısmıda doğrudur fakat kendi yorumumu katmadan alıp kullanmam hiç bi zaman. bisikleti çalarım boyarda binerim :D:D