Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

öylesine....

raul1934

🏅Acemi Tasarımcı🏅
windows7siyahcopy.jpg

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum, grafiker değilim ama çalışma bence olmamış... Fontlar çok kötü... Böyle bir kartvizitli grafikere iş verirler mi bilemiyorum...

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
arkaplan dehşet ama bu fontu kullandığına göre sanırım senin değil :D
Biraz daha gayret göstermelisin
Çalışmaya devam :yes:

raul1934

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit olarak tasarlamadm. aksine fontlar da hoşuma gidiyo. zevk meselesi tabi

raul1934

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewet windows 7 resmi. ben de zaten arkaplanı ben çizdm demedm.

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
zevk meselesi ise buraya beğeniye sunma ozaman. kendi kendi bak bak beğen kardeşim. ne arkaplan ne font ne renkler hiçbirşey olmamış. kötünün ötesinde birşey.

raul1934

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hatası vardır yanlıştır, güzel olmamıştır eywallah. ama eleştirirken biraz saygı. bu benm zevkim size ne die bişey de demedm. sadece fontlar hoşuma gitti dedim. bu kadar ezmeye gerek duymuyorum mevzuyu.

hsamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit olarak tasarlamadm. aksine fontlar da hoşuma gidiyo. zevk meselesi tabi

Grafikerlikle uzaktan yakından alakam yok ama ben bile böyle bir çalışma yaparken bu fontu kullanmazdım. Ayrıca zevk meselesi demişsin. Bu işlerde zevk meselesi olmaz dostum. Bütünlük çok önemlidir. Sen hazır bir resmi alıp, alınan resim ile en son kullanılabilecek bir fontu seçim üzerine yazılar yazmışsınız. Tasarımdan çok uzak.

cedayceday

🌱Yeni Üye🌱
Soyle soyluyum tecrube derlerya yazıları o kadar kenara yaklaştırman her zaman sıkıntı yaratır kesimde en ufak bi kaymada geçmiş olsun o yuzden her zaman mutlaka 3-5 mm uzak tutmalısın bu bi kuraldır...ve fontu değiştirmelisin bence cok bold geldi bana...